back to top
31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Θ. Γλαβίνας: Επικοινωνιακό σόου Μητσοτάκη από τη Θεσσαλία

Διαβάστε επίσης

«Η κυβέρνηση έρχεται με καθυστέρηση να εξαγγείλει μέτρα για τις πληγείσες  από την κακοκαιρία Daniel, περιοχές. Ουσιαστικά, κινείται χωρίς σχέδιο αλλά και χωρίς διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς, ενώ έχουν μείνει πίσω πολλά έργα», τόνισε στον Αθήνα 9,84 και στην Σοφία Μπερετάνου, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Γλαβίνας.

 

Αναφερόμενος στη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλία, ένα χρόνο μετά το καταστροφικό πέρασμα της θεομηνίας, έκανε λόγο για «επικοινωνιακό σόου» ενώ κληθείς να σχολιάσει το κυβερνητικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας που προβλέπει δαπάνες και επενδύσεις 3 δισεκατομμυρίων ευρώ, σημείωσε ότι «αν υπάρχουν τα συγκεκριμένα χρήματα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός,  είναι κάτι που θα πρέπει να μας το πει ο ίδιος».

 

Για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη από τη Θεσσαλία

«Ο κ. Μητσοτάκης, επιχείρησε μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον,  να δημιουργήσει μια επικοινωνιακή εικόνα. Όμως, η γενικότερη εικόνα, όπως αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις, δείχνει οργή και δυσαρέσκεια από την πλευρά των πολιτών απέναντι σε μια κυβέρνηση η οποία, ένα χρόνο μετά τις εκλογές, βρίσκεται σε πλήρη αποδρομή. Το γεγονός ότι μέσα σε ένα χρόνο έχει απωλέσει  ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της εκλογικής της δύναμης και επιρροής, είναι πρωτοφανές στην ιστορία της Μεταπολίτευσης και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να σταματήσει αυτή την κατηφόρα».

 

                              Για τα  50α γενέθλια του ΠΑΣΟΚ

«Το ΠΑΣΟΚ έχει αφήσει ένα πολύ ισχυρό και θετικό αποτύπωμα. Στα 50 χρόνια της διαδρομής του, έχει χαράξει βαθιά την επιρροή του στη συνείδηση του ελληνικού λαού και στην  ιστορία της χώρας . Έκανε πολλά καλά, φυσικά έκανε και λάθη. Πλέον, ως ένας μεσήλικας, στα 50 του χρόνια, ατενίζει και πάλι το μέλλον με αισιοδοξία. Ελπίζουμε να μπορέσουμε να εκφράσουμε και πάλι, με γνήσιο τρόπο,  τα αιτήματα της κοινωνίας. Σαφώς και δεν πρόκειται για ένα εύκολο εγχείρημα. Το 2024 δεν είναι 1975, ο κόσμος έχει αλλάξει ριζικά και αλλάζει ραγδαία, καθημερινά».

 

Για τις εκλογές της παράταξης και την σημερινή εκδήλωση στο Ζάππειο

 
«Σήμερα, μέσα στην πολλαπλότητά μας, ένας είναι ο δρόμος και είναι συνεκτικός. Οφείλουμε να λειτουργήσουμε σε ένα πλαίσιο αλληλοσεβασμού και ευγενούς άμιλλας. Καλώς υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός αλλά θα πρέπει να είναι πάντα μέσα στα όρια του κόμματος. Είμαστε σε μια εσωκομματική διαδικασία. Ο κάθε υποψήφιος ξεδιπλώνει την στρατηγική του. Όλες οι εκδηλώσεις για την 3η Σεπτέμβρη συμβάλουν στο να αναδείξουμε  το ΠΑΣΟΚ ως την κυρίαρχη δύναμη στη Μεταπολίτευση η οποία  επηρέασε με τον πλέον καθοριστικό τρόπο τις εξελίξεις στη χώρα.  

Σήμερα,  από το Ζάππειο,  θα στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας η οποία θα δώσει προοπτική για το μέλλον. Και φυσικά, η μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές μας εκλογές, θα δώσει μια επιπλέον ώθηση στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποτελέσει τον αντίπαλο πόλο απέναντι στη ΝΔ , συσπειρώνοντας ευρύτερες δυνάμεις από το Κέντρο και  από την  Κεντροαριστερά».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα