back to top
31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

31.1 C
Athens
Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου, 2024

Θ. Θεοχαρόπουλος: Θέτω θέμα ηγεσίας, o Κασσελάκης αντί να ενώνει, διχάζει

Διαβάστε επίσης

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε, μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, ασκώντας σκληρή κριτική στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Γιώργο Μελιγγώνη χαρακτήρισε τον πρόεδρο του κόμματός του ως ακατάλληλο για τη θέση που εκλέχτηκε, κατηγορώντας τον ότι αντί να ενώνει, διχάζει.

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να αυξάνει το κόμμα, το μικραίνει, αντί να το ενώνει το διχάζει.’Eχει τη μισή Κοινοβουλευτική Ομάδα να τον αμφισβητεί. Δεν υπάρχει άλλο δημοκρατικό κόμμα που ο ίδιος ο πρόεδρος να μην απευθύνεται στη βάση, να δούμε τί θέλει ο κόσμος. Αντί γι’ αυτό, προσπαθεί πάλι να κρυφτεί. Αυτά δεν είναι σοβαρά» τόνισε και πρόσθεσε:

«Έχει ανοίξει εκ των πραγμάτων θέμα αλλαγής ηγεσίας. Αν δε γίνει, θα έχουμε ένα σπιράλ εσωστρέφειας. Αυτό είναι το κρίσιμο και θέλω να πιστεύω ότι θα μιλήσει η λογική μέχρι το Σαββατοκύριακο  και να ανοίξει η διαδικασία για την εκλογή νέου προέδρου. Αυτό που με απασχολεί είναι γιατί ο κ. Κασσελάκης “φεύγει” από τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θέτω θέμα πολιτικής ηγεσίας, αν συνεχίσει ο κ. Κασσελάκης αυτά που λέει στα βίντεο και στις αναρτήσεις του, διότι από αυτά φαίνεται ότι δεν υποστηρίζει όσα αποφασίσαμε στην Κεντρική Επιτροπή. Τίθεται θέμα στρατηγικής συμφωνίας του κ. Κασσελάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Για ενδεχόμενη διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη

«Είναι αδιανόητο για πολιτική κριτική να συζητάμε για διαγραφές. Είναι γραμμένο στο καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ ότι μπορεί ο καθένας δημόσια να εκφράζει την άποψή του. Με προβληματίζει πολύ ποια πορεία παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ, εάν προχωρήσει στη διαγραφή του Χρήστου Σπίρτζη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα