back to top
32.7 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

32.7 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

Παραλίγο τραγωδία στη Ν. Φιλαδέλφεια: Τραυματίσθηκε 14χρονη από πτώση κολώνας της ΔΕΗ

Διαβάστε επίσης

Ένα 14χρονο κορίτσι τραυματίστηκε μετά την πτώση κολώνας που δίνει ρεύμα στα τρόλεϊ, στη μέση του δρόμου στη Νέα Φιλαδέλφεια, το πρωί της Τετάρτης

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, Ιωάννη Τομπούλογλου που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο “το κορίτσι μαζί με τη μητέρα βρίσκονταν στο φανάρι στην οδό Φωκών κοντά στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας και περίμεναν να ανάψει πράσινο για να διασχίσουν το δρόμο. Το τρόλεϊ που βρισκόταν επίσης στο φανάρι ξεκίνησε για να εκτελέσει το δρομολόγιο του, ωστόσο εκείνη την ώρα κατέρρευσε η κολώνα, από την οποία τα συγκεκριμένα οχήματα ηλεκτροδοτούνται”. Σύμφωνα με τον δήμαρχο που μίλησε στον Αθήνα 9.84 η “κολώνα ήταν σκουριασμένη”.

Από την πτώση της κολώνας τραυματίστηκε η ανήλικη στα πόδια και το κεφάλι.  Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το κορίτσι διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Στο σημείο έφτασε επίσης συνεργείο του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, με τους εργαζόμενους να επιχειρούν να απομακρύνουν την κολόνα από τη μέση του δρόμου, καθώς έχουν προκληθεί προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα