back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, 2024

Ουναχί: «Ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται»

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία κίνηση μέσα στην μεταγραφική περίοδο, αφού έφτασε σε πλήρη συμφωνία με την Μαρσέιγ για τον δανεισμό του Αζεντίν Ουναχί μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Ο 24χρονος Μαροκινός χαφ λοιπόν θα φορέσει την πράσινη φανέλα και έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος», προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά ο Ουναχί έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως μίλησε με τον Ντιέγκο Αλόνσο και πως ήθελε μια ομάδα που τον εμπιστεύεται για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα, ο παίκτης θα περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και στην συνέχεια θα επιστρέψει στην χώρα του, αφού έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Παίξαμε με τον Παναθηναϊκό, το θυμάμαι. Ήταν στα προκριματικά του Champions League. Θυμάμαι στο “Βελοντρόμ” πόσο ζεστοί ήταν οι φίλαθλοι της Μαρσέιγ. Ξέρω και τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και θα χαρώ να τους ξαναδώ. Δημιουργούν μια από τις καλύτερες ατμόσφαιρες στην Αθήνα. Έχω δει αρκετούς αγώνες κι έχω δει πώς οι φίλαθλοι πλαισιώνουν την ομάδα. Είναι ευκαιρία να βρεθώ μαζί τους και να ξαναζήσουμε αυτή την ατμόσφαιρα».

Για το στόρι της μεταγραφής του και το αν έχει μιλήσει με τον Αλόνσο:

«Όπως είπα και πριν, ήταν μια πολύ δύσκολη επιλογή αυτή που έκανα. Μια μέρα πριν μίλησα με τον προπονητή. Είχα ένα πολύ καλό συναίσθημα και με τον τεχνικό διευθυντή και με τον πρόεδρο. Βρέθηκα σε μια δύσκολη κατάσταση και ήθελα να πάω σε μια ομάδα που θα με εμπιστεύεται. Αυτό είναι το πρότζεκτ που ήθελα να συμμετάσχω.

Έχω αυτοπεποίθηση, ξέρω ότι μπορώ να τα καταφέρω, μπορώ να δείξω ακριβώς όσα θα ήθελα. Δεν διάλεξα και δεν πήρα μια εύκολη λύση, αλλά αυτό που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω σε μια ομάδα που θα μου δείξει εμπιστοσύνη και θα με πιστεύει».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα