back to top
34.5 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

34.5 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Αταμάν: «Μας λείπουν σημαντικοί παίκτες»

Διαβάστε επίσης

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στη Σλοβενία και ετοιμάζεται για τα δύο φιλικά παιχνίδια στη Λουμπλιάνα, στο τουρνουά με τη συμμετοχή της Τσεντεβίτα, της Αναντολού Εφές και της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Εργκίν Αταμάν ενημέρωσε ότι οι Κέντρικ Ναν, Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν θα ενσωματωθούν στην ομάδα στο προσεχές διάστημα και εξήγησε ότι οι Κώστας Σλούκας και Κώστας Αντετοκούνμπο δούλεψαν ατομικά, λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετωπίζουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Τελειώσαμε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας. Κάναμε καλή δουλειά στο βουνό και στην Κράντσκα Γκόρα. Τώρα φυσικά θα πάμε στη Λιουμπλιάνα για δύο αγώνες προετοιμασίας.

Μας λείπουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες που θα ενσωματωθούν στην ομάδα στις επόμενες ημέρες, όπως ο Κέντρικ Ναν, ο Ματίας Λεσόρ και ο Ομέρ Γιούρτσεβεν. Ο Κώστας Σλούκας έκανε τη δική του προετοιμασία εδώ, δεν ξεκίνησε με την ομάδα.

Το ίδιο και ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Όλοι οι άλλοι είχαν μια καλή εβδομάδα στην προετοιμασία.

Το σύστημά μας είναι το ίδιο, οπότε απλά προετοιμαζόμαστε σωματικά και πνευματικά. Έχουμε πολύ χρόνο για να είμαστε έτοιμη για την έναρξη της νέας σεζόν».

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα