back to top
33.8 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

33.8 C
Athens
Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρεμιέρα στις 9 Σεπτεμβρίου για τις Ακαδημίες του Πανελληνίου

Διαβάστε επίσης

Την έναρξη λειτουργίας των Ακαδημιών των Ολυμπιονικών, την ερχόμενη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, ανακοινώνει ο Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος.

Ο αρχαιότερος αθλητικός σύλλογος της χώρας μας, επενδύει και φέτος δυναμικά στην προσχολική, παιδική και εφηβική ηλικία με τμήματα όλων των αθλημάτων για παιδιά από 3 έως 18 ετών.

Τι προσφέρουν οι Ακαδημίες

Σκοπός των Ακαδημιών του Πανελληνίου είναι να συμβάλουν στην κινητική εκπαίδευση, βοηθώντας τα παιδιά να γνωρίσουν το σώμα τους, να μάθουν αξίες όπως η συνέπεια και η πειθαρχία, αλλά και να καλλιεργήσουν δεσμούς φιλίας.

Μέσα από τα προγράμματα, τα οποία σχεδιάστηκαν βάσει των τελευταίων επιστημονικών δεδομένων και σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, παρακολουθείται η σωματική ανάπτυξη του κάθε παιδιού και καταγράφεται η πρόοδός του.

Προγράμματα και για γονείς

Παράλληλα με τα παιδιά, από τις Ακαδημίες των Ολυμπιονικών μπορούν φέτος να ωφεληθούν και οι γονείς οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ομαδικά προγράμματα φυσικής κατάστασης και να συμμετάσχουν σε αθλοπαιδιές και μαχητικές τέχνες τις ώρες που τα παιδιά τους θα αθλούνται.

Σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου, Αλέξης Αλεξόπουλος, τόνισε:

«Τα αθλήματα που περιλαμβάνουν οι Ακαδημίες των Ολυμπιονικών καλύπτουν όλα τα ενδιαφέροντα και διδάσκονται από τους επαγγελματίες προπονητές μας οι οποίοι κάθε χρόνο εκπαιδεύονται και επιμορφώνονται με τη φροντίδα του Συλλόγου μας.

Καλούμε τα παιδιά και τους γονείς τους να έρθουν στις εγκαταστάσεις μας και να γνωρίσουν τις Ακαδημίες, ώστε να πάρουν μέρος στα δυναμικά, σύγχρονα προγράμματα που σχεδιάσαμε για τη νέα αθλητική χρονιά, βασιζόμενοι στην εμπειρία και τις γνώσεις των στελεχών του Πανελληνίου».

 

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα