back to top
33.1 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

33.1 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Φασούλας: «Ακατανόητη αντίδραση του ΠΣΑΚΚ, προφανώς υπάρχει σύγχυση ιδιοτήτων»

Διαβάστε επίσης

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΠΣΑΚ εξέδωσε ο συνδυασμός του Παναγιώτη Φασούλα κατηγορώντας τον σύνδεσμο των παικτών ότι η χθεσινή τοποθέτηση του οφείλεται σε… σύγχυση αρμοδιοτήτων καθώς ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ τυγχάνει και παίκτης του Προμηθέα.

Αναλυτικά όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του Παναγιώτη Φασούλα:

«Είδαμε τον ΠΣΑΚΚ να παίρνει θέση λίγο πριν τις εκλογές τής ΕΟΚ. Δεν επέλεξε την πολιτική ίσων αποστάσεων, δείχνοντας ενόχληση για την τοποθέτηση του επικεφαλής τού συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ», Παναγιώτη Φασούλα, αναφορικά με τις ηλικίες των παικτών, που αγωνίζονται στην Elite League.
Δεν θεωρεί ο ΠΣΑΚΚ προβληματική την απουσία νέων αθλητών, που να ξεχωρίζουν στη συγκεκριμένη κατηγορία;

Δεν προβληματίζεται για το ότι οι περισσότερες των ομάδων, που κατακτούν στο γήπεδο την άνοδο, είτε διαλύονται, είτε υποβιβάζονται, άρα χάνονται θέσεις εργασίας;

Δεν ενοχλήθηκε κανείς από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η περσινή Α2 και το πώς ο κόπος των αθλητών μιας ομάδας πήγε χαμένος, επειδή έτσι επέλεξε η διοίκηση της ΕΟΚ;

Δεν τον απασχόλησε η τιμωρία από τη ΦΙΜΠΑ μέλους του;

Δεν τον απασχόλησε το γεγονός ότι μέλη τού ανακρίθηκαν επί δύο ημέρες, για ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας τους στο στοίχημα; Δεν βρήκαν λέξη να πουν γι’ αυτό;

Δεν τον απασχόλησε το ότι αυξήθηκαν οι ξένοι στην Basket League;

Είναι άραγε συλλογική απόφαση, ή να τη χρεώσουμε στον πρόεδρο του οργάνου, Λίνο Χρυσικόπουλο, που τυγχάνει ταυτόχρονα παίκτης τού Προμηθέα;

Είναι άσχετα μεταξύ τους γεγονότα;

Όπως και να ‘χει, ουδέποτε ειπώθηκε από κανέναν εξ ημών ότι δεν πρέπει να παίζουν μεγάλοι σε ηλικία αθλητές. Την έλλειψη νέων παικτών και την ταυτόχρονη έλλειψη ανταγωνισμού στην κατηγορία καυτηριάσαμε, αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτά που λέμε, όχι για αυτά που κάποιοι αντιλαμβάνονται.

Ο δικός μας συνδυασμός είναι γεμάτος από παίκτες, που πρωταγωνίστησαν για χρόνια (όπως ο Γιάννης Μπουρούσης τον οποίο μνημονεύσατε στην ανακοίνωσή σας), αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να αγωνιούν για την επόμενη μέρα τού ελληνικού μπάσκετ. Δεν απαγορεύουμε (αλίμονο) σε κανέναν να παίξει όσα χρόνια θέλει.

Αγωνιούμε επειδή ΔΕΝ βλέπουμε νέα παιδιά, να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Εμείς δεν ψάχνουμε δεκανίκια.

Καταγράψαμε την ακατανόητη αντίδραση του ΠΣΑΚΚ. Καθένας από εμάς, πρωτίστως ο επικεφαλής του συνδυασμού, κρίνεται για τα λεγόμενα και τις πράξεις του.

Καθένας εξ υμών κρίνεται και για τις τοποθετήσεις του, για την επιλεκτική ευαισθησία και κυρίως για τη σύγχυση των ιδιοτήτων (του παίκτη και του προέδρου συνδικαλιστικού οργάνου).

Ποτέ δεν σας είπαμε να κρεμάσετε τα παπούτσια σας. Ποτέ δεν θέσαμε όριο ηλικίας. Το πρόγραμμά μας είναι αψευδής μάρτυρας.

Μπείτε στον κόπο να το διαβάσετε. Χαμένοι δεν θα βγείτε.

«Πρώτα το Μπάσκετ»

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα