back to top
26.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

26.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Φιλοθέη: Συμπλοκή μεταξύ νεαρών- Ένας τραυματίας και δυο συλλήψεις

Διαβάστε επίσης

Αγρια συμπλοκή μεταξύ νεαρών σημειώθηκε τη νύχτα στη Φιλοθέη με έναν τραυματία και δύο συλλήψεις.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε τη νύχτα στην οδό Ολυμπιονίκη Διαδόχου Κωνσταντίνου 12 όταν δυο ΙΧ στο οποίο επέβαιναν 10 άτομα σταμάτησαν ένα ΙΧ με 5 άτομα και του επιτέθηκαν με καδρόνια και ρόπαλα σπάζοντας τα παράθυρα. Παράλληλα ξυλοκόπησαν έναν 20χρονο οποίος στην προσπάθειά του να διαφύγει πήδηξε από μια μάντρα και έπεσε σε παρακείμενο ρέμα και όπου εγκλωβίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό του και ο 20χρονος διακομίστηκε τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ευαγγελισμό.

Μετά από έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν το ένα από τα δύο ΙΧ των δραστών στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα 30 και 23 ετών τα οποία και συνελήφθησαν.

Στο σημείο του επεισοδίου εντοπίστηκαν δύο πτυσσόμενα γκλομπ, δύο ξύλινα δοκάρια και ένας μεταλλικός σωλήνας ενώ υπέστη φθορές και ένας σταθμευμένο όχημα.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια και εξετάζει τα κίνητρα του επεισοδίου. Αρχικά εξετάσθηκε αν πρόκειται για οπαδικά κίνητρα κάτι τελικά που δεν προέκυψε.

Δημήτρης Πέρρος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα