back to top
27.2 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

27.2 C
Athens
Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Συγκίνηση στην βραδιά προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη

Διαβάστε επίσης

Η… επιστροφή του στο ΣΕΦ, μετά από περίπου έναν χρόνο αφού «κρέμασε τα παπούτσια του» συνδυάστηκε με… ιαχές που ίσως δεν είχε ξαναβιώσει σε τόσο έντονο βαθμό.

Αυτό το “ sold out” ήταν όλο δικό του… όλο για τον Γιώργο Πρίντεζη, τον τέως αρχηγό της ομάδας του Πειραιά που αγαπήθηκε βαθιά από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. “ Α moment to remember” ο τίτλος της βραδιάς που ετοίμασε η ΚΑΕ για τον μεγάλο αυτό αθλητή και άνθρωπο. Αμέτρητες στιγμές είναι όμως οι αναμνήσεις που πρόσφερε εκείνος φορώντας τη φανέλα με το Νο 15.

Από το πεταχτάρι της Κωνσταντινούπουλης που έκρινε τον τίτλο του πρωταθλητή Euroleague 2012, το τρίποντο επί της Μπαρτσελόνα που έστειλε τον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Μαδρίτης το 2015, αλλά και η εργατικότητά του, τ’ αστεία του, ο συναισθηματισμός του, καθώς και ο επαγγελματισμός του αναφέρθηκαν ως στοιχεία της προσωπικότητάς του από τους επτά πιο επιδραστικούς ανθρώπους στην καριέρα του.

«Μου μένουν οι άνθρωποι και η αγάπη περισσότερο από τους τίτλους» είπε ο Γιώργος Πρίντεζης που συγκινήθηκε και δάκρυσε, όπως είχε προβλέψει ο Βασίλης Σπανούλης.

«Το “Γιώργο ψυχάρα Ολυμπιακάρα” είναι φτιαγμένο ακριβώς γι’ αυτόν τον άνθρωπο,» είπε για τον Γιώργο Πρίντεζη ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Και λίγο αργότερα, το Νο 15, αυτό που φορούσε ο Γιώργος Πρίντεζης στον Ολυμπιακό, θα έπαιρνε τη θέση δίπλα στο Νο 7 του Βασίλη Σπανούλη, δίπλα δίπλα να αιωρούνται από τον… ουρανό του ΣΕΦ.

Επτά σκαμπό… κενά… περίμεναν στο κέντρο του παρκέ… να γεμίσουν από ανθρώπους του μπάσκετ που ήταν οι πιο επιδραστικοί στην καριέρα του Γιώργου Πρίντεζη. Τα φώτα χαμήλωσαν και οι παρουσιαστές του event, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης και Δώρα Παντέλη, υποδέχτηκαν πρώτα τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, στο κέντρο του γηπέδου… με τους φιλάθλους να τραγουδούν «Μέχρι Τέλους».

Αμέσως μετά μέσα σε καπνούς εμφανίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας και ακολούθησε ο αρχηγός του Ολυμπιακού των “ back to back” τίτλων Euroleague της ομάδας του Πειραιά, το 2012 και το 2013, Βασίλης Σπανούλης. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και του Γιώργου Πρίντεζη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε τη θέση του. Έβδομος βγήκε ένας ακόμη μεγάλος αρχηγός του παρελθόντος των «ερυθρόλευκων», ο Μίλαν Τόμιτς!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα