back to top
22.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

22.3 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Χ. Δούκας: Δεν θα αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης από έναν πεφωτισμένο ηγέτη θα αλλάξει αν όλοι μαζί ενώσουμε δυνάμεις και παλέψουμε για τη χώρα μας

Διαβάστε επίσης

Σε Σέρρες και Δράμα περιοδεύει σήμερα ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

Σε ομιλία του χθες από το Κιλκίς ο κ. Δούκας επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι η τρόικα είχε έρθει πριν πολλά χρόνια και είχε πει, όταν μπλέξαμε με τα Μνημόνια, «η βασική αιτία που μπλέξατε είναι το υδροκέφαλο, συγκεντρωτικό κράτος, και εάν δεν το αλλάξετε, θα ξαναμπλέξετε».
Για να προσθέσει με νόημα ο κ. Δούκας: Πέρασαν χρόνια, και έγινε περισσότερο συγκεντρωτικό, περισσότερο πελατειακό, με φύλλο συκής το επιτελικό, και αυτό είναι που πρέπει να αλλάξουμε και το αθηναϊκό κέντρο να αλλάξει. Και αυτό το λέει ο Δήμαρχος της Αθήνας και αυτό δείχνει ότι έτσι σπάμε κατεστημένες αντιλήψεις και εδραιωμένες αντιλήψεις. Και αυτό πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, δε θα αλλάξει το σύστημα διακυβέρνησης από έναν πεφωτισμένο ηγέτη ούτε από ένα σπουδαίο πρόγραμμα, θα αλλάξει από εσάς, αν όλοι μαζί ενώσουμε δυνάμεις και παλέψουμε για τη χώρα μας, για τον τόπο μας, για τις επόμενες γενιές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δούκας.
Κατερίνα Παπαβασιλείου 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα