25.6 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

25.6 C
Athens
Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Φτάνει πια, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών

Διαβάστε επίσης

“Οι επιστολές αποτυχίας του κ. Μητσοτάκη προς τη Φον Ντερ Λάιεν έχουν την ίδια βαρύτητα με τις επιστολές του Ιησού, που πουλούσε ο Βελόπουλος κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό. Φτάνει πια, μην υποτιμάτε τη νοημοσύνη των πολιτών” υπογράμμισε απόψε από την Κοζάνη ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, σχολιάζοντας τη νέα πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού να στείλει και δεύτερη επιστολή στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτή τη φορά για τις τιμές του ηλεκτρικού ρεύματος.

Χαρακτήρισε τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ως εποχή διεύρυνσης των ανισοτήτων και έκανε διεξοδική ανάλυση στις ολιγοπωλιακές πρακτικές στην εμπορία τροφίμων, τις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας, τις τράπεζες και την ενέργεια.

«Επί μια εξαετία επιστρατεύουν το σκιάχτρο του ΣΥΡΙΖΑ για να μείνουν στις καρέκλες του. Τώρα όμως, κ. Μητσοτάκη, απέναντι σας δεν είναι το σκιάχτρο του λαϊκισμού και της διχόνοιας, αλλά το ΠΑΣΟΚ. Nα είστε σίγουρος ότι θα δώσουμε αγώνα να κλείσει τον κύκλο της αυτή η πολιτική, που καταδικάζει την Ελλάδα σε ανισότητες και χαμένες ευκαιρίες» επισήμανε και ενόψει των εσωκομματικών εκλογών δήλωσε:

«Στις 6 και στις 13 Οκτωβρίου δεν επιλέγετε τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά πως θα κυβερνήσουμε την πατρίδα στο μέλλον, γιατί το τρένο είναι πια στις ράγες. Μπήκε με πολύ μεγάλο κόπο όσο κι αν κάποιοι θέλουν να το υποτιμήσουν.Ποια λοιπόν διακυβέρνηση θέλουμε; Εξουσία για την εξουσία, το ασυγκράτητο πάθος για εξουσία ή το πολιτικό ήθος και τη συνέπεια;» αναρωτήθηκε με νόημα ο κ. Ανδρουλάκης.

Δίνοντας το πολιτικό του στίγμα ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε:Το ΠΑΣΟΚ που εγώ εκφράζω, είναι το ΠΑΣΟΚ της πολιτικής αυτονομίας και όταν κυβερνήσει θα βελτιώσει τη ζωή των πολιτών. Με

Ως προς την εσωκομματική διαδικασία, ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε: «Δεν μας απευθύνεται πια το ερώτημα “με ποιον θα συγκυβερνήσετε”.Ο λαός περιμένει από το ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει και όχι να συγκυβερνήσει.Αυτό είναι έργο δικό σας, του κόσμου της παράταξης, και όχι εκείνων που ήθελαν γέφυρες με τη Νέα Δημοκρατία ή τον ΣΥΡΙΖΑ.Νικητές είναι οι αγωνιστές της αυτόνομης πολιτικής πορείας της Δημοκρατικής Παράταξης» σημείωσε επιπλέον.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα