back to top
26 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

26 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Συνελήφθη 25χρονη για εκδικητική πορνογραφία και απόπειρα εκβίασης

Διαβάστε επίσης

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024, σε περιοχή της Αθήνας, 25χρονη ημεδαπή, η οποία κατηγορείται για εκδικητική πορνογραφία κατ’ εξακολούθηση και απόπειρα εκβίασης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία προηγήθηκε καταγγελία άνδρα σύμφωνα με την οποία μια άγνωστη που διαχειρίζεται προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τον απειλούσε μέσω της εφαρμογής ότι θα προβεί σε διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού με ερωτικό περιεχόμενο, το οποίο είχε αποκτήσει κατά την επικοινωνία τους, αν δε της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.

Μετά από έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταυτοποιήθηκε η 25χρονη ως διαχειρίστρια του επίμαχου διαδικτυακού προφίλ.

Η 25χρονη εντοπίστηκε και συνελήφθη στην οικία της, σε περιοχή της Αθήνας, ενώ από την επιτόπια έρευνα και την κατάσχεση λάπτοπ και κινητό τηλέφωνο πιστοποιήθηκε η εμπλοκή της στην υπόθεση, καθώς βρέθηκε το επίμαχο οπτικοακουστικό υλικό.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τη διενέργεια των απαραίτητων εργαστηριακών εξετάσεων.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δημήτρης Πέρρος 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα