back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 16:00

Διαβάστε επίσης

Εκκληση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή απευθύνει με επιστολή του ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την αντιμετώπιση των στρεβλώσεων και του κατακερματισμού στην ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας, οι οποίες οδήγησαν σε μεγάλες διαφορές στις χονδρικές τιμές ηλεκτρικού ρεύματος μεταξύ των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης και των υπολοίπων μελών της ΕΕ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.
“Δεν υπάρχει περίπτωση εμείς ξαφνικά να βρεθούμε με έναν τεράστιο αριθμό μεταναστών», σημείωσε -σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open- ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης.
Όπως είπε “τα μέτρα που ανακοίνωσε η Γερμανία για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών «δημιουργούν μία διάρρηξη σε σχέση με την ελεύθερη κυκλοφορία των προσώπων και των αγαθών» και «θέμα ενότητας σε ό,τι αφορά τη Συνθήκη Σένγκεν».
Στην αύξηση προσφοράς περισσότερων ακινήτων στην αγορά στοχεύουν οι δράσεις -μεταξύ αυτών- η σύναψη πολύχρονων συμβολαίων ενοικίασης, το  νέο  πρόγραμμα “ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙ” αλλά και αυξημένες οικονομικές ενισχύσεις σε ιδιοκτήτες για την ανακαίνιση των ακινήτων τους που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί. Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.
Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης σήμερα και ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς, εν μέσω των συνεχών εξελίξεων στο κόμμα.
“Αυτή η κατρακύλα και παρακμή έχει υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο. Ο κ. Κασσελάκης ευθύνεται και πρέπει να σταματήσει τον εμπρηστικό λόγο που πυροδοτεί τέτοιες συμπεριφορές” είπε στον Αθήνα 9.84 ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτή πόλη”.
Στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή οι υποψήφιοι πρόεδροι για την ηγεσία θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές τους θέσεις. Τις επόμενες ημέρες η συζήτηση για τη  διεξαγωγή τηλεμαχίας. Σε ένα πρώτο debate με θέμα «Τι είναι η κεντροαριστερά σήμερα;» καλεί τους συνυποψηφίους της η Άννα Διαμαντοπούλου.
Στη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος Γερουλάνος παρουσίασε το σχέδιό του για την Αναγέννηση της Ελλάδας.
Το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε το ΕΣΥ. Δεσμευόμαστε για την αναγέννηση του. Στις 6 του Οκτώβρη, σηκώνουμε ανάστημα τονίζει σε μήνυμα του ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας. Πιστεύω στην πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε στον Αθήνα 9.84 ο βουλευτής του, Παύλος Χρηστίδης.
Στις επτά η ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στο Βελλίδειο.
Τα φαινόμενα εκφυλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν περάσει κάθε όριο της φαντασίας μας .Έχει επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας στην κοινωνία η κριτική που ασκήσαμε και οι λόγοι που αποχωρήσαμε” είπε ο επικεφαλής της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη συνέντευξη Τύπου στην 88η ΔΕΘ.
Ο κ. Χαρίτσης εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στη βάση ενός προγράμματος και έθεσε έξι βασικούς πυλώνες ως προϋπόθεση για σύγκλιση.
Νεκρός μέσα στο σπίτι του εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι ένας 48χρονος .Την αστυνομία ειδοποίησε η αδερφή του που είναι ΑμΕΑ. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, που βρίσκεται ήδη στο σημείο, για να εξετάσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Κλειστά αύριο τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα.
Τουρκικό δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες και ζήτησε την προφυλάκιση της μητέρας και ενός αδελφού της Ναρίν Γκιουράν, του 8χρονου κοριτσιού που αγνοούνταν και βρέθηκε νεκρό έπειτα από τρεις εβδομάδες.
Και ο καιρός: Aίθριος  αύριο ο καιρός στην Αττική ,με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου. 32 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα