back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 19:00

Διαβάστε επίσης

Tην άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η παρολίγον νέα τραγωδία με τρένα, λίγο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα ,κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων .

Ο Προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης ,στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Εκτός υπηρεσίας τέθηκε ο σταθμάρχης του Σιδηροδρομικού Κέντρου Αχαρνών.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έλαβε σήμερα την επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, μέσω της οποίας ζητείται μία ευρωπαϊκή λύση στις στρεβλώσεις της αγοράς ενέργειας ,που οδηγούν σε μεγάλες αποκλίσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, μεταξύ των χωρών της ΕΕ.

Στην αύξηση προσφοράς περισσότερων ακινήτων στην αγορά στοχεύουν οι δράσεις -μεταξύ αυτών- η σύναψη πολύχρονων συμβολαίων ενοικίασης, το νέο πρόγραμμα “ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΙΙ” ,αλλά και αυξημένες οικονομικές ενισχύσεις σε ιδιοκτήτες για την ανακαίνιση των ακινήτων τους, που ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι υπουργοί. Αναλυτικά στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr.

“Αυτή η κατρακύλα και παρακμή έχει υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο. Ο κ. Κασσελάκης ευθύνεται και πρέπει να σταματήσει τον εμπρηστικό λόγο που πυροδοτεί τέτοιες συμπεριφορές” είπε στον Αθήνα 9.84 ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτή πόλη”.

Καλούμε σε κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο για τη διάσωση του ΕΣΥ τόνισε -από τη Θεσσαλονίκη- ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς ,κατά την επίσκεψή του στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σε λίγη ώρα αναμένεται η ομιλία του γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα στο Βελλίδειο.

Τα φαινόμενα εκφυλισμού στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν περάσει κάθε όριο της φαντασίας μας .Έχει επιβεβαιωθεί μέχρι κεραίας στην κοινωνία η κριτική που ασκήσαμε και οι λόγοι που αποχωρήσαμε” είπε ο επικεφαλής της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης, κατά τη συνέντευξη Τύπου στην 88η ΔΕΘ.

Ο κ. Χαρίτσης εμφανίστηκε ανοιχτός σε συνεργασίες για την ανατροπή της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο στη βάση ενός προγράμματος και έθεσε έξι βασικούς πυλώνες ως προϋπόθεση για σύγκλιση.

Στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή οι υποψήφιοι πρόεδροι για την ηγεσία θα παρουσιάσουν τις προγραμματικές τους θέσεις. Τις επόμενες ημέρες η συζήτηση για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας.

«Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να ανατραπεί η σημερινή δύσκολή κατάσταση και η σημερινή συντηρητική πολιτική του κ. Μητσοτάκη» τόνισε από την Ιεράπετρα ο Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Περιφέρεια Λασιθίου. Ομιλία του στις οκτώ
το βράδυ στον Άγιο Νικόλαο.

“Το ΠΑΣΟΚ ίδρυσε το ΕΣΥ. Δεσμευόμαστε για την αναγέννηση του. Στις 6 του Οκτώβρη, σηκώνουμε ανάστημα” τονίζει -σε μήνυμα του- ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Χάρης Δούκας.

Σε ένα πρώτο debate με θέμα «Τι είναι η κεντροαριστερά σήμερα;» καλεί τους συνυποψηφίους της η Άννα Διαμαντοπούλου.

Σποτ του Παύλου Γερουλάνου με τις πέντε ριζοσπαστικές προτάσεις που παρουσίασε χθες στη Θεσσαλονίκη για τις τοπικές κοινωνίες, τη μικρομεσαία επιχείρηση και τα κόκκινα δάνεια.

Σε εγκληματική ενέργεια αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 48χρονου στη Νέα Σμύρνη, καθώς το θύμα έχει τραύμα στην κοιλιακή χώρα από μαχαίρι. Η αδερφή του θύματος, ανακρίνεται από την Αστυνομία.

Κλειστά αύριο τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα.

Η κάλυψη του 88% της ζήτησης ηλεκτρικής ενέργειας του Δήμου από ανανεώσιμες πηγές και η μείωση της κυκλοφορίας αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών εντός του Δήμου ανάμεσα στις δράσεις που περιλαμβάνει το επικαιροποιημένο σχέδιο, για το κλιματικό σύμφωνο της
Αθήνας 2024.

ΔΙΕΘΝΗ

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ανακοίνωση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την επανέναρξη των αποστολών του στη Ρωσία. Με επιστολή τους προς την επικεφαλής του ΔΝΤ, Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα, οι υπουργοί Οικονομικών εννέα ευρωπαϊκών χωρών προειδοποιούν ότι αυτή η απόφαση θα βλάψει τη φήμη του Ταμείου και θα χρησιμοποιηθεί από το Κρεμλίνο ως προπαγάνδα.

 

ΚΑΙΡΟΣ

Aίθριος αύριο ο καιρός στην Αττική ,με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα