back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Εισαγγελική παρέμβαση για την παρ’ ολίγον μετωπική σύγκρουση τρένων του προαστιακού

Διαβάστε επίσης

Tην άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε η παρ’ ολίγον νέα τραγωδία με τρένα λίγο έξω από την Αθήνα και συγκεκριμένα κοντά στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων .

Ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος έδωσε ήδη εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς .

Στο πλαίσιο της έρευνας θα ζητηθούν πορίσματα του ΟΣΕ,θα ληφθούν όλες οι αναγκαίες καταθέσεις και επίσης θα ζητηθούν τα ηχητικά ντοκουμέντα για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η διενέργεια της προκαταρκτικής θα γίνει από τη ΓΑΔΑ υπό την εποπτεία της Εισαγγελέως πρωτοδικών Αγγελικής Τριανταφύλλου.

Hellenic Train: Οι μηχανοδηγοί έκαναν το καθήκον τους, τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας

«Οι μηχανοδηγοί έκαναν το καθήκον τους, τηρώντας τον Γενικό Κανονισμό Κυκλοφορίας. Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος αποφυγής περιστατικών και αντιμετώπισης παρόμοιων απρόβλεπτων καταστάσεων» δηλώνει σε ανακοίνωσή της η Hellenic Train με αφορμή το γεγονός που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στο ΣΣ Αγ. Αναργύρων μεταξύ των αμαξοστοιχιών 1210, με προορισμό τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” και την αμαξοστοιχία 1307 προερχόμενη από το Κιάτο.

Και καταλήγει «Βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους τους αρμόδιους φορείς για την πλήρη διαλεύκανση όλων των πτυχών του συμβάντος».

Μίνα Μουστάκα, ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα