back to top
28 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

28 C
Athens
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτζώκας: «Το μπάσκετ είναι ένα, αυτό που κερδίζει»

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του ενόψει του διεθνές τουρνουά στην Κρήτη με τη συμμετοχή των Βίρτους Μπολόνια, Αρμάνι Μιλάνο και Φενέρμπαχτσε τόνισε πως το μπάσκετ είναι ένα, αυτό που κερδίζει, ενώ σημείωσε πως δεν υπάρχει το… Μπαρτζώκας Basketball.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το τουρνούα στην Κρήτη: «Θα είναι ένα πολύ σημαντικό διήμερο για εμάς, γιατί στην ουσία τώρα μαζευόμαστε περισσότεροι, είχαμε αρκετές ελλείψεις στα δύο πρώτα φιλικά και επειδή μπαίνουμε στην τελική ευθεία των επίσημων υποχρεώσεων. Αυτό το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό. Οι αντίπαλοι είναι και οι τρεις πολύ καλοί. Και φυσικά οι συνθήκες στο Ηράκλειο είναι όπως πάντα φανταστικές»

Για τη θερμή υποδοχή των φίλων του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο: «Εννοείται ότι υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση. Ξέρετε αυτό είναι ο Ολυμπιακός και ο κόσμος μας. Όπου πηγαίνουμε έχουμε υποστηρικτές της ομάδας μας και τους ευχαριστούμε πολύ»

Για το αν οι μεταγραφές θα μπορέσουν να αφομοιώσουν το στιλ παιχνιδιού: «Δεν υπάρχει Μπαρτζώκας basketball. Το μπάσκετ είναι ένα. Αυτό που κερδίζει και αυτό που δεν κερδίζει. Ελπίζουμε να είναι συμμέτοχοι στο μπάσκετ που κερδίζει»

Για τα προβλήματα τραυματισμών: «Ας ελπίσουμε ότι θα γυρίσει μετά (σσ. Η τύχη). Αυτή τη στιγμή δεν θα είναι εδώ ο Μιλουτίνοφ, ο Φαλ, ο ΜακΚίσικ και ο Έβανς, που ούτως ή άλλως δεν θα ήταν. Οι άλλοι είναι σε διαφορετικό επίπεδο φόρμας ο καθένας, με βάση το πρόγραμμα που είχαν πριν, αλλά αρκετοί είναι εδώ. Έχουμε αρκετά βαθύ ρόστερ φέτος, οπότε θα είμαστε αξιόμαχοι, ούτως ή άλλως»

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα