back to top
28.8 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

28.8 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 11:00

Διαβάστε επίσης

Στην ομολογία πως σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της, ο οποίος βρέθηκε χθες το μεσημέρι νεκρός στο διαμέρισμά τους στην Νέα Σμύρνη προχώρησε η αδελφή του, η οποία είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για ανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα ομολόγησε στην Ελληνική Αστυνομία πως τον δολοφόνησε μετά από έντονη λογομαχία, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι το οποίο στη συνέχεια έπλυνε και άφησε στον νεροχύτη.

Ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ο 46χρονος που την περασμένη Τετάρτη παρέσυρε με το αυτοκίνητό ένα ζευγάρι με το δύο ετών παιδί τους, στην περιοχή της Θέρμης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Εις βάρος του, ο εισαγγελέας πρωτοδικών άσκησε ποινική δίωξη για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη δύο ατόμων» (σε βαθμό κακουργήματος) όπως επίσης για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή».

Προβλήματα στο σιδηροδρομικό δίκτυο μετά την πρόσκρουση αμαξοστοιχίας σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών. Σύμφωνα με την Hellenic Train δεν υπήρξε τραυματισμός και οι 35 επιβάτες της αμαξοστοιχίας μεταφέρθηκαν με άλλη στον σταθμό των Αφιδνών. Λόγω της πτώσης των δέντρων και των ζημιών που προκλήθηκαν στην σιδηροδρομική υποδομή, η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδνες – Χαλκίδα θα υποκατασταθεί με λεωφορεία. Επίσης τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα υποκατασταθούν από λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι – Οινόη.

Τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους και το ζήτημα της στέγης, θα παρουσιάσει ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Παππάς, στη συνάντηση που θα έχει το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Διεθνή Έκθεση.

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου, το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στο ΣΕΦ με τις ομιλίες των 6 υποψηφίων.

Συντρίμμια μη επανδρωμένου αεροσκάφους έπεσαν σε δημοτικό κτίριο στη συνοικία Ομπολόν, στο βόρειο τμήμα του Κιέβου, ανέφερε σήμερα ο δήμαρχος της ουκρανικής πρωτεύουσας Βιτάλι Κλίτσκο σε ανάρτησή του στο Telegram, διευκρινίζοντας πως δεν έχει ξεσπάσει πυρκαγιά. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα.

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα σε Αττική, Πελοπόννησο, Δυτική και Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία και Κρήτη.

Κλειστά παραμένουν σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν στις 6 Λαμία- Καλλιθέα και στις 8 Αστέρας Τρίπολης -Ατρόμητος.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία έως 28 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα