back to top
30 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

30 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 15:00

Διαβάστε επίσης

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται η γυναίκα που ομολόγησε ότι σκότωσε τον 46χρονο αδελφό της στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Ο εισαγγελέας με βάση τα στοιχεία της προανακριτικής δικογραφίας άσκησε εναντίον της, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος μέλους της οικογένειάς της, ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία. Η γυναίκα που φέρεται να αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχολογικά προβλήματα παραπέμφθηκε να απολογηθεί για τις αξιόποινες πράξεις που της αποδίδονται σε ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την επόμενη εβδομάδα.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του, ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε το ζευγάρι και το δύο ετών παιδί τους, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Ο 46χρονος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για «επικίνδυνη οδήγηση στους δρόμους από άτομο που οδηγεί όχημα, μολονότι δεν είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, εξαιτίας της κατανάλωσης οινοπνεύματος, με αποτέλεσμα τη βαριά σωματική βλάβη τριών ατόμων» (σ.σ. ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για το ανήλικο παιδί), και για «σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή» (πλημμέλημα). Την ίδια ώρα, οι δύο γονείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενώ το 2 ετών παιδί τους νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, υπάρχει αποκατάσταση της μονής γραμμής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι – Αυλώνα. Τα προβλήματα στη σιδηροδρομική υποδομή προκάλεσε πρόσκρουση αμαξοστοιχίας σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών.

Τον ξεχωριστό ρόλο που μπορεί να παίξει η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ως ατμομηχανή ανάπτυξης για την πόλη, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, κατά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τη διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO στο πλαίσιο της 88ης διοργάνωσης. Ο κ. Παππάς συναντήθηκε και με τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΔΕΘ-HELEXPO και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης. Κατά τη συνάντηση που θα έχει αργότερα με εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, ο κ. Παππάς αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τη διαχείριση του ιδιωτικού χρέους και το ζήτημα της στέγης.

Στην τελική ευθεία για την κάλπη της 6ης Οκτωβρίου, το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Αύριο το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής στο ΣΕΦ με τις ομιλίες των 6 υποψηφίων.

Η Ρωσία και η Ουκρανία αντάλλαξαν αιχμαλώτους πολέμου με την κάθε πλευρά να απελευθερώνει 103 ανθρώπους, όπως μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας. Το υπουργείο ανέφερε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες που ανταλλάχθηκαν σήμερα είχαν συλληφθεί στην περιφέρεια Κουρσκ της Ρωσίας. Οι ουκρανικές δυνάμεις κατέλαβαν εδάφη στην περιοχή αυτή τον περασμένο μήνα στην πρώτη μεγάλη τους εισβολή στη Ρωσία.

Κλειστά παραμένουν σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ παίζουν στις 6 Λαμία- Καλλιθέα και στις 8 Αστέρας Τρίπολης -Ατρόμητος.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες. Θερμοκρασία έως 30 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα