back to top
28.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

28.7 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 18:00

Διαβάστε επίσης

Αυλαία ρίχνει αύριο η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στην επίσκεψη του Νίκου Παππά και άλλων 12 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, στη συμπρωτεύουσα.

Ο κ Παππάς κατά τη συνάντηση του με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων προανήγγειλε ότι το κόμμα του θα φέρει στη Βουλή τις επόμενες εβδομάδες, πρόταση νόμου για τη ρύθμιση του ιδιωτικού χρέους και το ζήτημα της στέγης, πλήρως κοστολογημένες προτάσεις για την ακρίβεια καθώς και μία ριζική μεταρρύθμιση στο φορολογικό σύστημα. Αύριο στις 12 μ.μ., θα πραγματοποιήσει Συνέντευξη Τύπου, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

”Ψεύτικο ιδεολόγημα” χαρακτήρισε ο ΓΓ του ΚΚΕ τα περί ανυπαρξίας αντιπολίτευσης στη χώρα. Η πραγματική αντιπολίτευση – τόνισε – υπάρχει στους μεγάλους αγώνες που δίνει ο λαός στις μεγάλες κινητοποιήσεις για όλα τα θέματα. Στην ίδια συνέντευξη που παραχώρησε στο forum του Οικονομικού Ταχυδρόμου, στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ, ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ανέφερε ότι όλα τα κόμματα στο φάσμα της ”αμαρτωλής” -όπως την χαρακτήρισε- σοσιαλδημοκρατίας, μόνο ζημιά έκαναν στο λαϊκό κίνημα, ενώ – τα ίδια αυτά αστικά κόμματα, είναι για τον κ. Μητσοτάκη οι προνομιακοί αντίπαλοι που χρειάζεται για να ενισχύσει το αφήγημά του.

Στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί αύριο η ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου αναμένεται να μιλήσουν οι 6 υποψήφιοι για την αρχηγία οι οποίοι στο μεταξύ, δίνουν το στίγμα τους σε συνεντεύξεις και περιοδείες σε όλη τη χώρα: «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το μεγάλο βήμα αντιμετωπίζοντας ευθέως τη συντηρητική παράταξη» τόνισε μιλώντας χθες από τον Άγιο Νικόλαο ο Νίκος Ανδρουλάκης. “Είναι η τελευταία ευκαιρία για τον χώρο μας να σηκώσει ανάστημα. Για να συμβεί αυτό πρέπει να μιλήσουμε ξανά για τα πραγματικά προβλήματα που απασχολούν τους πολίτες” δήλωσε μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ ο Χάρης Δούκας. Το όραμά της για ένα αυτόνομο, χωρίς ομάδες, χωρίς επαφές στο παρασκήνιο, χωρίς συνιστώσες ΠΑΣΟΚ” ανέπτυξε από τον Πειραιά, η Άννα Διαμαντοπούλου. «Είναι πολύ σημαντικό η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με καθαρές προτάσεις να διαμορφώσει μια σύγχρονη φυσιογνωμία» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου, που περιοδεύει στους νομούς Πιερίας, Ημαθίας και Καστοριάς. «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να ξανακερδίσει εκλογές, όπως το 2009» τόνισε σε συνέντευξή του στο newsit.gr, ο Παύλος Γερουλάνος.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την ερχόμενη εβδομάδα, έλαβε η 46χρονη που ομολόγησε τη δολοφονία του αδερφού της στη Νέα Σμύρνη. Η καθ’ ομολογίαν δράστης – που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα – βρίσκεται μεταξύ άλλων αντιμέτωπη με κακουργηματικού χαρακτήρα ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του, ο 46χρονος οδηγός που κατηγορείται ότι υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και τραυμάτισε ζευγάρι και το δύο ετών παιδί τους, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Αντιμετωπίζει κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση εξαιτίας κατανάλωσης αλκοόλ καθώς και για την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της σωματικής βλάβης κατά συρροή. Στο μεταξύ, οι δύο γονείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου ενώ το 2 ετών παιδί τους πήρε εξιτήριο και φιλοξενείται στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του.

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα σιδηροδρομικά δρομολόγια, καθώς σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο τμήμα Αφίδναι – Αυλώνα, που είχε διακοπεί λόγω πρόσκρουσης αμαξοστοιχίας σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών.

Αναγκαστική προσγείωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» πραγματοποίησε το μεσημέρι αεροσκάφος της Air Horizon, όταν ο πιλότος διαπίστωσε ράγισμα στον ανεμοθώρακα. Το αεροσκάφος με 177 επιβαίνοντες πραγματοποιούσε πτήση από Λάρνακα προς Μπρατισλάβα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Άγιοι Θεόδωροι, του δήμου Αλμυρού Μαγνησίας. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις καθώς και έξι πτητικά μέσα.

Κλειστά είναι σήμερα τα φαρμακεία της Αττικής, λόγω του εορτασμού της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού. Οι πολίτες εξυπηρετούνται από τα εφημερεύοντα.

Στην αθλητική επικαιρότητα και την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ αυτή την ώρα: Λαμία- Καλλιθέα

Στις 8 Αστέρας Τρίπολης -Ατρόμητος.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος αύριο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα