back to top
26.4 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

26.4 C
Athens
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024

Super League: Σε Λαμία και Τρίπολη ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής

Διαβάστε επίσης

Με δύο συναντήσεις ανοίγει σήμερα (14/9) η 4η αγωνιστική στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, που είχε διακοπεί λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων στο Nations League.

Στη χρονικά πρώτη εξ αυτών η Λαμία θα υποδεχθεί την Καλλιθέα στο «Αθ. Διάκος» (18:00).

Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους για το πρωτάθλημα της Super League. Η τελευταία που βρέθηκαν αντιμέτωπες ήταν για το Κύπελλο Ελλάδας, όταν στις 14 Δεκεμβρίου 2022 η Λαμία υποδέχθηκε την Καλλιθέα (1-1) στους «16» του θεσμού.

Στην ρεβάνς η Λαμία επικράτησε με 2-1 στην Αθήνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Στις τρεις τελευταίες τους αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η Καλλιθέα δεν έχει σημειώσει γκολ. Το τελευταίο της ήταν στις 15 Νοεμβρίου 2015, στην ήττα με 2-1 στη Λαμία.

Η Λαμία, πάντως, για τις αναμετρήσεις τους για την δεύτερη κατηγορία έχει πέντε νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια.

Δύο ώρες αργότερα (20:00) θα ξεκινήσει στο «Θ. Κολοκοτρώνης» το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού των Αρκάδων, Κλοντ Μακελελέ, που θα βρίσκεται στην εξέδρα.

Ύστερα από τρεις συνεχείς ισοπαλίες στην Τρίπολη, ο Αστέρας νίκησε πέρυσι με 3-1. Στα έντεκα τελευταία παιχνίδι με γηπεδούχο τον Αστέρα έχουν καταγραφεί τέσσερις νίκες για τους γηπεδούχους, πέντε ισοπαλίες και δύο νίκες για τον Ατρόμητο.

Το 1-0 είναι το δημοφιλέστερο σκορ στις νίκες για τους Πελοποννήσιους, που έχουν επικρατήσει στις πέντε από τις δέκα φορές με αυτό το αποτέλεσμα, ενώ υπάρχουν και δύο με 2-1.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα