back to top
27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 07:00

Διαβάστε επίσης

Στόχος επίθεσης με βόμβες μολότοφ έγιναν αστυνομικοί, από ομάδα περίπου 30 ατόμων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις οδούς Τρικούπη και Σόλωνος.

Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε μοτοσικλέτες. Έγιναν 23 προσαγωγές.

Αυλαία ρίχνει σήμερα η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης. Συνέντευξη τύπου θα παραχωρήσει στις 12 το μεσημέρι, στο Βελλίδειο, ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς. Τον κ. Παππά συνοδεύουν στη Θεσσαλονίκη 12 βουλευτές, μεταξύ των οποίων οι κύριοι Φάμελος και Πολάκης καθώς και πολλά μέλη της Πολιτικής Γραμματείας.

Στις 12 το μεσημέρι, ξεκινά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η ανοικτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής. Τις προγραμματικές θέσεις τους θα παρουσιάσουν οι έξι υποψήφιοι πρόεδροι: Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης.

“Το μέλλον μας είναι ο σοσιαλισμός”, τόνισε ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στο 50ό Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή, στη Θεσσαλονίκη. Επεσήμανε ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι “το πιο νέο κόμμα, με σύγχρονες, επαναστατικές και καινοτόμες ιδέες για την ανατροπή του παλιού και γερασμένου κόσμου της εκμετάλλευσης”.

“Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα συναντηθεί με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη στα τέλη Σεπτεμβρίου” ανακοίνωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζο Σάλιβαν . Ο Ουκρανός πρόεδρος δήλωσε χθες πως θέλει να παρουσιάσει στον Μπάιντεν «ένα σχέδιο νίκης» που θα μπορούσε να ωθήσει τη Ρωσία να τερματίσει τον πόλεμο.

Στη Βενεζουέλα, τρεις Αμερικανοί, δύο Ισπανοί και ένας Τσέχος συνελήφθησαν για σχέδιο συνωμοσίας, με στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας. Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ απορρίπτει τις κατηγορίες περί συνωμοσίας με στόχο την ανατροπή του Νίκολας Μαδούρο, ενώ τους ισχυρισμούς απορρίπτει και η ισπανική κυβέρνηση. Η υπόθεση αναμένεται να επιδεινώσει περαιτέρω τις σχέσεις του Καράκας με την Ουάσιγκτον και τη Μαδρίτη.

Στην αθλητική επικαιρότητα και τους σημερινούς αγώνες της 4ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, παίζουν: Στις 4 και μισή: Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός. Έξι και μισή: Ολυμπιακός – Παναιτωλικός. Οκτώ και μισή: ΟΦΗ – Άρης και ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Χθες, Λαμία – Καλλιθέα: 0-0 και Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος: 1-2.

Και ο καιρός

Γενικά αίθριος στην Αττική. Θερμοκρασία από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα