back to top
27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

27.3 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή Μέσι με δύο γκολ κι ασίστ

Διαβάστε επίσης

Ο Λιονέλ Μέσι επέστρεψε από τον τραυματισμό του για να σκοράρει το 13ο και το 14ο του γκολ στο MLS και να συνεισφέρει με την 14η ασίστ του στη νίκη της Ίντερ Μαϊάμι με 3-1 επί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον.

Ο Λουίς Σουάρες πρόσθεσε το 17ο τέρμα του στο δεύτερο ημίχρονο και τώρα απέχει δύο λιγότερα από τον Κριστιάν Μπεντέκε της D.C. Γιουνάιτεντ για το Χρυσό Παπούτσι της Λίγκας.

Ο Ζόρντι Άλμπα συνέβαλε με την 11η και 12η ασίστ του στα γκολ του Μέσι, σε ένα βράδυ που το Μαϊάμι (19-4-5, 62 πόντοι) έγινε η πρώτη ομάδα που πέρασε το όριο των 60 πόντων.

Ο Ντρέικ Κάλεντερ έκανε επτά αποκρούσεις στην πέμπτη συνεχή νίκη των Herons κι ένατη στις 10, παρά το γεγονός ότι έπαιξε στις προηγούμενες εννέα από αυτές χωρίς τον Μέσι, τον οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας.

Ο Μίκαελ Ουρ σκόραρε μόλις στο 2ο λεπτό για την Φιλαδέλφεια, η οποία ξεκίνησε τη βραδιά στην 11η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και δύο βαθμούς κάτω από τη γραμμή των πλέι οφ.

Ο Μέσι έπαιξε για τελευταία φορά στο Μαϊάμι την 1η Ιουνίου πριν φύγει για το Κόπα Αμέρικα με την Εθνική Αργεντινής και δεν είχε αγωνιστεί καθόλου από τότε που υπέστη έναν τραυματισμό στον σύνδεσμο στον αστράγαλο, στον τελικό του Κόπα Αμέρικα στις 14 Ιουλίου.

Ωστόσο, δεν του πήρε πολύ χρόνο για να επιβληθεί και να διαγράψει το προβάδισμα της Φιλαδέλφεια. Στο 26ο λεπτό ο «ψύλλος» ισοφάρισε και στο 30΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Το Μαϊάμι αντιμετώπισε σημαντική πίεση στο δεύτερο ημίχρονο πριν ο Μέσι κάνει την τελική του συμβολή, αφήνοντας τη μπάλα στον Σουάρες για το 3-1 στο 90΄+8, στην τελευταία επίθεση του Μαϊάμι στο παιχνίδι.

Η ομάδα της Φλόριντα είναι επικεφαλής του πρωταθλήματος και η πρώτη που πέρασε τους 60 βαθμούς (62), ενώ οι Λ.Α. Γκάλαξι βρίσκονται στους 55 και με παιχνίδι περισσότερο. Επίσης, με 65 γκολ έχει την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα