back to top
26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Στην εντατική μετά από πτώση από μπαλκόνι ο Σαουδάραβας διεθνής Αλ-Μουβαλάντ

Διαβάστε επίσης

Ο Σαουδάραβας πρώην διεθνής Φαχάντ Αλ-Μουβαλάντ νοσηλεύεται στην εντατική σε νοσοκομείο στο Ντουμπάι αφού έπεσε από το μπαλκόνι της ιδιωτικής κατοικίας του στο εμιράτο του Κόλπου, δήλωσαν οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας και των Εμιράτων την Κυριακή (15/9).

Ο 30χρονος επιθετικός, ο οποίος συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, μετά από σύντομο δανεισμό στην ισπανική Λεβάντε εντάχθηκε από το 2022 στον σύλλογο του Ριάντ Αλ-Σαμπάμπ, το 2022.

Το επίσημο γραφείο μέσων ενημέρωσης του Ντουμπάι ανέφερε ότι ο Αλ-Μουβαλάντ μεταφέρθηκε «στην εντατική σε ένα από τα νοσοκομεία του Ντουμπάι», αφού έπεσε από το μπαλκόνι του δεύτερου ορόφου του σπιτιού του, όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές.

Η Αλ-Σαμπάμπ ενημέρωσε ότι έστειλε τον πρόεδρό της στο Ντουμπάι για να «αξιολογήσει την κατάσταση της υγείας» του. Η σαουδαραβική εφημερίδα Αλ-Μαντίνα έκανε λόγο για «υποψίες εγκληματικής ενέργειας», επικαλούμενη «καλά ενημερωμένες πηγές».

Πριν ενταχθεί στην Αλ-Σαμπάμπ ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στην Αλ-Ιτιχάντ (Τζέντα), όπου σημείωσε 17 γκολ σε 74 αγώνες.

Ο Σαουδάραβας ακραίος επιθετικός τιμωρήθηκε δύο φορές για ντόπινγκ, την πρώτη για ένα χρόνο τον Μάιο του 2019 και στη συνέχεια μεταξύ Μαρτίου 2022 και Σεπτεμβρίου 2023.

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε θετικό τεστ στην φουροσεμίδη, ένα διουρητικό που συγκαλύπτει την παρουσία αναβολικών και το οποίο βρίσκεται στη λίστα των ουσιών που απαγορεύονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό κατά του Ντόπινγκ (WADA).

Ο Φαχάντ Αλ-Μουβαλάντ είχε αποκλειστεί από την αποστολή της Σαουδικής Αραβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022, στο Κατάρ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα