back to top
24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπαρτσελόνα: Απέρριψε 250 εκατ. της Παρί για τον Γιαμάλ

Διαβάστε επίσης

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιχείρησε το καλοκαίρι τη μεγάλη κίνηση για την αντικατάσταση του Κιλιάν Μπαπέ, ακολουθώντας την τακτική που είχε χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι του 2017, όταν κατέβαλλε στη Μπαρτσελόνα τη ρήτρα αποδέσμευσης του Νεϊμάρ, ποσό που έφτανε τα 222 εκατ. ευρώ για να τον πάρει στο Παρίσι.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας θέλησε να κάνει το ίδιο και με τον 17χρονο Λαμίν Γιαμάλ, το νέο μεγάλο ταλέντο της Μπαρτσελόνα, και προκειμένου, μάλιστα, να τον πάρει στη γαλλική πρωτεύουσα πρόσφερε 250 εκατ. ευρώ! Αυτό αποκάλυψε στην εφημερίδα «Mundo Deportivo» ο ατζέντης του Ντάνι Ολμο, Αντι Μπάρα:

«Ξέρω πως η Παρί έκανε μια απίστευτη πρόταση 250 εκατ. για τον Γιαμάλ, αλλά η Μπάρτσα την απέρριψε», τόνισε σχετικά και το ρεπορτάζ της εφημερίδας υποστηρίζει πως αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ζόρζε Μέντες, ατζέντης του Γιαμάλ, ταξίδεψε τον Ιούλιο στη Βαρκελώνη για να συναντηθεί με τον πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα, αλλά αυτός απάντησε αρνητικά.

Μάλιστα η Μπαρτσελόνα θέλει να «δέσει» από τώρα τον Γιαμάλ για όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Ο 17χρονος σταρ έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν καθώς σε πέντε παιχνίδια στο πρωτάθλημα έχει ήδη τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Ο Γιαμάλ έχει συμβόλαιοως το 2026, αλλά πρόθεση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα είναι αρχικά να του κάνουν αύξηση αποδοχών, καθώς τώρα λαμβάνει μόλις 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο και στη συνέχεια να υπογράψει νέο πολυετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας Marca, το επόμενο καλοκαίρι, που ο Γιαμάλ θα γίνει 18 ετών, αναμένεται να υπογράψει επέκταση ως το 2030.

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα