back to top
24.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

24.2 C
Athens
Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου, 2024

Π. Γερουλάνος: Έχω σχέδιο, εμπειρία και μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης

Διαβάστε επίσης

Έχω σχέδιο, εμπειρία και μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα της παράταξης, επισημαίνει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη, ο Παύλος Γερουλάνος, απαντώντας σε ερώτηση γιατί τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ να τον προτιμήσουν έναντι των συνυποψηφίων του.

Μεταξύ άλλων ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει: «Έχω παρουσιάσει το σχέδιο για την «Αναγέννηση της πατρίδας», το οποίο αφορά τη διοικητική και οικονομική μεταρρύθμιση, που έχει ανάγκη η χώρα. Γνωρίζω πώς πρέπει να οργανωθούμε, ώστε να νικήσουμε στις επόμενες εκλογές. Το έχω δει να γίνεται το 2008-2009, όταν οι δημοσκοπήσεις μάς είχαν πολύ χαμηλά και μέσα σε λίγους μήνες καταφέραμε και κερδίσαμε με το μεγαλύτερο ποσοστό, ύστερα από το 1981. Και έχω υπηρετήσει την ενότητα του ΠΑΣΟΚ, σε όλη την πολιτική μου ζωή. Ο συνδυασμός όλων αυτών, πιστεύω ότι μου δίνει τη δυνατότητα να θέλω την ευθύνη, να γίνει το ΠΑΣΟΚ, ξανά, Κυβέρνηση».

Στο μεταξύ, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα POLITICAL και στον δημοσιογράφο Αντώνη Αντωνόπουλο, ο κ. Γερουλάνος, σε ερώτηση για τις αλλαγές που θα επιφέρει στο ΠΑΣΟΚ αν εκλεγεί, υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων: «Δουλειά, σαν να έχουμε εκλογές την επόμενη μέρα. Από την πρώτη μέρα. Καταμερισμός έργου σε όλους, στοχοθεσία, άνοιγμα στην κοινωνία. Σε ένα κόμμα εξουσίας, όπως το ΠΑΣΟΚ, υπάρχει κάτι ακόμα σημαντικότερο από το να κερδίζεις την εσωκομματικη κάλπη και την αρχηγία την Κυριακή: να ξέρεις τι να κάνεις τη Δευτέρα. Έχω δεσμευτεί για πλήρη οργανωτική και εκλογική ετοιμότητα, σε 9 μήνες. Αλλά και για πλήρες κυβερνητικό πρόγραμμα, εξειδικευμένο ανά Περιφέρεια και κλάδο οικονομίας, σε έναν χρόνο».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα