back to top
22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Καλοκαιρινός ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε επίσης

Καλοκαιρινός θα είναι ο καιρός σήμερα μέχρι και την Κυριακή το μεσημέρι, όπου αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες για την εποχή, που θα αγγίξουν μέχρι και τους 33-34°C.

Σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων, ο αίθριος καιρός θα δώσει τη θέση του σε έναν πιο άστατο, καθώς από το μεσημέρι και το απόγευμα της Κυριακής (29/9) ψυχρές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη αναμένεται να φέρουν βροχές, καταιγίδες, ισχυρούς ανέμους, ακόμη και χαλαζοπτώσεις στα βόρεια τμήματα της χώρας.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη γενικά αίθριος ο καιρός με αραιές νεφώσεις από τις μεσημεριανές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία από 15 έως 31 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός, με τοπικά περιορισμένες ορατότητες και ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Αργά το βράδυ στα βορειοδυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Άνεμοι στα βόρεια νότιοι νοτιοανατολικοί 2 με 4 μποφόρ και στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Άνεμοι Μεταβλητοί 2 με 4 και στη νοτιοανατολική Πελοπόννησο και τα Κύθηρα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 32 και τοπικά στην ανατολική Στερεά τους 33 βαθμούς Κελσίου.

Αίθριος ο καιρός σε Κυκλάδες και Κρήτη. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 20 έως 29 με 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα βόρεια. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 31 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλία. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 16 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα