back to top
27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Βόλος – Καλλιθέα 1-1: Όρθια και στην Μαγνησία

Διαβάστε επίσης

Ο Βόλος ήταν καλύτερος, αλλά η Καλλιθέα με έξοχο Μπαραγκάν Μπερναμπέ πήρε (άλλη μία) ισοπαλία. Το 1-1 από Τζιάνι και Μεντιέτα.

Πολύ βελτιωμένος ο Βόλος στο ντεμπούτο του Σάββα Πουρσαϊτίδη, αλλά η Καλλιθέα είχε σούπερ Μπερναμπέ στην εστία και έφυγε αλώβητη από το Πανθεσσαλικό (1-1) χωρίς αυτή τη φορά να παίξει καλά όπως στους προηγούμενους αγώνες της. Σε έναν αγωνιστικό χώρο βέβαια που δεν ευνοούσε γενικά να παιχτεί ποδόσφαιρο. Ήταν η πρώτη ισοπαλία του Βόλου και η πέμπτη της Καλλιθέας!

Χωρίς φάσεις το ξεκίνημα με τις δύο ομάδες πάντως να προσπαθούν να παίξουν επιθετικά. Με τρεις στόπερ και δύο φορ η Καλλιθέα (Τζιάνι πίσω από τον Ουλντρίκις), ενώ ο Σάββας Πουρσαϊτίδης στο ντεμπούτο του δεν άλλαξε πολλά πράγματα σε πρόσωπα και σχηματισμό για την ομάδα του Βόλου.

Μια καλή στιγμή είχε ο Βόλος με τον Μεντιέτα στο 15′, αλλά στο 23′ η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ με το παρθενικό γκολ στο πρωτάθλημα από τον Ελία Τζιάνι. Από τάκλιν του Μανθάτη η μπάλα έφτασε στον Ιταλό που μετά από ωραία ντρίμπλα στον Μίλετιτς «εκτέλεσε» με το αριστερό τον Κόβατς.

Στο 37′ ο Βόλος βρήκε την ισοφάριση με ωραίο γωνιακό σουτ του Ζούνιορ Μεντιέτα, μετά από πάσα του Κόζτα αλλάζοντας τα δεδομένα της αναμέτρησης. Για να πάνε οι ομάδες ισόπαλες στο πρώτο μέρος, στο οποίο κάθε ευκαιρία έγινε γκολ!

Δυνατά μπήκε ο Βόλος στο β’ μέρος και είχε μεγάλη ευκαιρία σε φάση διαρκείας στο 47′, με τον Μπερναμπέ να αποκρούει το κοντινό σουτ του Άλτμαν. Ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας έκανε νέα σούπερ επέμβαση στο 52′ σε προβολή του Κόζτα μετά από σέντρα σουτ του Φεράρι. Και γενικά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή ψάχνοντας καλύτερα το δεύτερο γκολ και κάνοντας έξαλλο τον Ντονάτι με τη συμπεριφορά των παικτών του.

Ο Μπερναμπέ έκανε μεγάλες αποκρούσεις σε ένα δίλεπτο (75′-76′) σε κεφαλιά του Κόντε και σουτ του Κόμπα, ενώ στο 90′ η σέντρα σουτ του Βιγιαφάνιες ήταν άστοχη. Πάντως στις καθυστερήσεις η Καλλιθέα είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Μουτίνιο για να πάρει το τρίποντο, αλλά μόνος του με τον Κόβατς σούταρε στο έξω δίχτυ.

Μικρογραφία

Βόλος – Καλλιθέα 1-1

Στάδιο: Πανθεσσαλικό

Σκόρερ: 37′ Μεντιέτα – 23′ Τζιάνι

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες: 12′ Μίλετιτς, 81′ Μεντιέτα – 40′ Μανθάτης

Συνθέσεις

ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Μύγας, Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Γκλάβτσιτς, Μπερναντού, Μεντιέτα, Ασεχνούν (89′ Βιγιαφάνιες), Άλτμαν (60′ Κόμπα), Κόζτα (72′ Κόντε)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Μπερναμπέ, Μανθάτης (60′ Σοϊρι), Μιρίν, Μότοκ, Χάνουσεκ, Ντιμπά, Μερκάτι (60′ Μουτίνιο), Τσιβελεκίδης, Ντεμέτριους (77′ Βαλμπουενά), Τζιάνι (59′ Ματίγια), Ουλντρίκις (89′ Βασιλόγιαννης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα