back to top
23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

23.4 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Συρροή υποψηφίων για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Την Πέμπτη η ανακοίνωση Κασσελάκη

Διαβάστε επίσης

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο οι υποψηφιότητες για την διεκδίκηση της Προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ να μην περιοριστούν σε τρία πρόσωπα, δηλαδή του Σ. Κασσελάκη, του Π. Πολάκη και του Σ. Φάμελλου, αλλά να εισέλθουν και άλλοι παίκτες στην εσωκομματική κούρσα, όπως οι Ν. Φαραντούρης και Α. Γκλέτσος.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα, ώστε να πριμοδοτηθούν με σχετικές υπογραφές μελών της Κ.Ε όσες επιπλέον υποψηφιότητες κατατεθούν, καθώς δεν υφίσταται κανένας περιορισμός στα μέλη του συγκεκριμένου οργάνου. Δηλαδή κάθε μέλος της Κ.Ε μπορεί να υπογράψει τον φάκελο υποψηφιότητας όλων των διεκδικητών της προεδρίας.

Μέσα από μια τέτοια εξέλιξη μπορεί να δρομολογηθούν σημαντικές ανατροπές στην διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος της πρώτης Κυριακής.

Ήδη στο επιτελείο του Σ. Κασσελάκη, ο οποίος σκοπεύει να ανακοινώσει την ερχόμενη Πέμπτη με βιντεοσκοπημένο βίντεο την υποψηφιότητα του, αντιμετωπίζουν με «καχυποψία» τις νέες υποψηφιότητες, καθώς εκτιμούν ότι θα «πριμοδοτηθούν» με υπογραφές από την ομάδα των 87 στο πλαίσιο μιας προεκλογικής σκοπιμότητας. Δηλαδή υποψηφιότητες, όπως του Ν. Φαραντούρη ή του Α. Γκλέτσου, να «κόψουν» ψήφους από τη δική του υποψηφιότητα, κάτι που ούτως η άλλως αναμένεται να συμβεί και με την περίπτωση του Π. Πολάκη.

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα