back to top
26.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Συνελήφθη ο 48χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 55χρονο έξω από ψητοπωλείο

Διαβάστε επίσης

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ένας 48χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας 55χρονου στην περιοχή της Αθήνας την περασμένη Κυριακή.

Ως προς το ιστορικό της υπόθεσης, ο κατηγορούμενος το μεσημέρι της Κυριακής πλησίασε τον 55χρονο και τον πυροβόλησε έξω από ψητοπωλείο στην Αθήνα, ενώ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο βρέθηκαν 2 κάλυκες και ένα προσωπικό αντικείμενο του δράστη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, από τη συλλογή και αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων και από το σύνολο του προανακριτικού υλικού που συγκεντρώθηκε, προέκυψε ότι ο 48χρονος είναι ο δράστης της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ενώ ανευρέθηκε και κατασχέθηκε και η μοτοσυκλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία ταυτοποιήθηκε ως το μέσο διαφυγής του.

Ακολούθησε το πρωί της Τρίτης έρευνα στο σπίτι του όπου βρέθηκαν -μεταξύ άλλων- και κατασχέθηκαν:

• 1 κινητό,

• δελτίο αστυνομικής ταυτότητας του παθόντα,

• αεροβόλο,

• πιστόλι κρότου και

• 9 κροτίδες-δυναμιτάκια.

Έπειτα από τα ευρήματα, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας ο 48χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου για τα όπλα και του Νόμου για τις φωτοβολίδες και τα πυροτεχνήματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα