23.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

23.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Ανδρουλάκης: Όραμά μου ένα ΠΑΣΟΚ που θα κάνει τη κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή

Διαβάστε επίσης

Ενότητα, ανανέωση, πολιτική αυτονομία, αυτή είναι η στρατηγική του ΠΑΣΟΚ που δεν πρέπει να αλλάξει , τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στον ALPHA και πρόσθεσε: με αυτή τη στρατηγική απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ , φύγαμε απο τις μυλόπετρες του δικομματισμού ,καταγράψαμε σημαντικά αποτελέσματα και συνεχιζόμενη ανοδική πορεία, με αυτή θα συνεχίσουμε, εφόσον επανεκλεγώ.

Υπεραμύνθηκε των πεπραγμένων του στο τιμόνι του κόμματος λέγοντας ότι σε αυτά τα 2,5 χρόνια το ΠΑΣΟΚ κατάφερε πολλά , θα θέλαμε και καλύτερα, αλλά όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ανδρουλάκης μπροστά μας ειναι τα καλύτερα, πίσω μας είναι τα δύσκολα. Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται απο συνυποψηφίους του, ο κ. Ανδρουλάκης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα δημοσκοπικά ευρήματα και αυξημένα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ που το κατατάσσουν 2ο κόμμα. Εξέφρασε πάντως την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διάσπασης στο ΠΑΣΟΚ την επομένη των εκλογών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και εκ νέου υποψήφιος προανήγγειλε αλλαγές εφόσον επανεκλεγεί στην οργανωτική λειτουργία του κόμματος στα μεγάλα αστικά κέντρα και στην επικοινωνιακή στρατητική η οποία-όπως είπε για σημαντικά θέματα όπως το στεγαστικό -δεν πέρασε σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας.

Διακύβευμα της κάλπης

Απέναντι της η ΝΔ πρέπει να έχει κόμμα με πολιτικό ήθος θα κατακρημνιστεί απο την έλλειψη ενσυναίσθησης και διαφθοράς, για αυτό, επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης, χρειάζεται μια αξιόπιστη προγραμματική δύναμη και αυτό κρίνεται στις 6 και 13 Οκτωβρίου. Ξεκινάμε έναν αγώνα στις 14 Οκτωβρίου για κυβερνητική εναλλακτική απέναντι στη ΝΔ. Το διακύβευμα της εσωκομματικής κάλπης είναι ποιος θα αντιπαρατεθεί με τη ΝΔ και ποιος θα δημιουργήσει τις συνθήκες μιας προοδευτικής κυβέρνησης. Όραμα μου είναι ένα ΠΑΣΟΚ μια προοδευτική παράταξη που θα κάνει τη κοινωνία μας πιο δίκαιη και την πατρίδα μας πιο ισχυρή κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ακόμη ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο  κ. Ανδρουλάκης δήλωσε: Πρέπει η αντιπολίτευση , όλα τα κόμματα να μπορούν να συνεργαστούν στη βουλή να μπορούν να αντιπαρατεθούν με την κυβέρνηση όταν το επιβάλει το δημόσιο συμφέρον. Θυμίζοντας την πρωτοβουλία του για την πρόταση δυσπιστίας στην υπόθεση των Τεμπών , που έπεφερε σοβαρό πλήγμα, όπως είπε, στην κυβέρνηση.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα