back to top
26.1 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

26.1 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Κ. Μητσοτάκης για Σαμαρά – Καραμανλή: Έκανα το καθήκον μου, τους κάλεσα προσωπικά

Διαβάστε επίσης

Για την ιστορία της ΝΔ με αφορμή την επέτειο των 50 ετών από την ίδρυσή της αλλά και για εσωτερικά θέματα με φόντο την απουσία των πρώην πρωθυπουργών κ.κ Σαμαρά και Καραμανλή από τις σημερινές εκδηλώσεις, μίλησε σε συνέντευξή του στο MEGA, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Εγώ έκανα το καθήκον μου. Τους κάλεσα προσωπικά από κει και πέρα θα επαναλάβω ότι η σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη, όχι στους αρχηγούς, όχι στους διατελέσαντες πρωθυπουργούς, αλλά στον απλό νεοδημοκράτη. Και νομίζω ότι μια μέρα γιορτής και χαράς είναι μια μέρα ενότητας για την παράταξη. Και πιστεύω ότι έτσι θα τη θυμόμαστε και θα έπρεπε να είναι όλοι σε αυτή τη γιορτή. Είμαι ο τελευταίος που θα το κρίνει. Εγώ, όπως σας είπα, το καθήκον μου το έκανα” είπε χαρακτηριστικά.

Με αφορμή τη σημερινή επέτειο ανέφερε: 50 χρόνια από την ημέρα που ιδρύθηκε η Νέα Δημοκρατία, παραμένει η μεγαλύτερη και πιο σταθερή παράταξη στη χώρα και νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να αναρωτηθεί κανείς γιατί ενώ άλλα κόμματα πέρασαν από πολύ μεγαλύτερες διακυμάνσεις και είδαν τα ποσοστά τους να κατακρημνίζονται, ενδεχομένως να έχουν τη δυνατότητα να ανακάμψουν στο μέλλον. Το μόνο κόμμα το οποίο τελικά κράτησε, άντεξε και ενισχύθηκε είναι η Νέα Δημοκρατία. Ίσως η καλύτερη απάντηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι μείναμε πιστοί στις αξίες του ιδρυτή μας, αλλά ταυτόχρονα είχαμε και τη δυνατότητα να προσαρμοστούμε σε καιρούς οι οποίοι αλλάζουν» σημείωσε.

Newsroom

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα