back to top
23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

23 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Ατρόμητος- Βόλος 1-2: Έγιναν όλα σε δύο λεπτά!

Διαβάστε επίσης

Ο Βόλος κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αριθμητική του υπεροχή και να πάρει μια μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι σκοράροντας μέσα σε δύο λεπτά

Τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα πήρε ο Βόλος που επικράτησε με 2-1 εκτός έδρας του Ατρομήτου με ανατροπή!

Η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη εκμεταλλεύτηκε την αριθμητική υπεροχή που είχε από το πρώτο μέρος και μέσα σε δύο λεπτά μπόρεσε να γυρίσει… τούμπα την κατάσταση για να πάρει μια τεράστια νίκη.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά έκαναν πολλά ατομικά λάθη, ενώ στο τέλος παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Το πρώτο μέρος ανήκες αποκλειστικά στον Ατρόμητο που τα έκανε όλα! Είχε την εδαφική υπεροχή με τους δραστήριους, Αθανασίου, Ουάρντα και Γιουμπιτάνα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει τους φιλοξενούμενους, που αμύνονταν με διπλή ζώνη.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως έγιναν όλα, καθώς στο 41’ ο Γιουμπιτάνα με πολύ ωραίο τεχνικό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όπου βρέθηκε αμαρκάριστος, έκανε το 1-0.

Στις καθυστερήσεις ωστόσο οι Περιστεριώτες έμειναν σωστά με δέκα παίκτες, καθώς ο Μπρόρσον προσπαθώντας να διορθώσει ένα λάθος του μάρκαρε πολύ επικίνδυνα με τις τάπες τον Κόσζτα .

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος έδειξε αρχικά κίτρινη κάρτα, αλλά μετά από εξέταση της φάσης στο VAR έδειξε στον Σουηδό αμυντικό την κόκκινη.

Στο δεύτερο μέρος όμως και ειδικά μετά το 65΄οι βολιώτες άρχισαν να ανεβάζουν στροφές με τους Κόμπα και Γκλάβσιτς να βρίσκουν κενούς χώρους και μέσα σε δύο λεπτά έκαναν την απόλυτη αναρτροπή!

Στο 66’ ο Ο Κόσζτα γύρισε με το κεφάλι στον Γκλάβσιτς, αυτός έκανε ωραίο κοντρόλ και με σουτ με το αριστερό νίκησε τον Χουτεσιώτη κάνοντας το 1-1.

Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι από το σοκ της ισοφάρισης ήρθε και το δεύτερο γκολ για τον Βόλο, καθώς στο 68’ μετά από κάθετη πάσα στον Κόμπα, εκείνος βγήκε στον κενό χώρο, έκανε τη σέντρα και ο Κόσζτα με πλασέ στο πρώτο δοκάρι έκανε το 1-2.

Οι βολιώτες συνέχισαν κι αυτοί με δέκα παίκτες, καθώς στο 76’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Γκλάβσιτς με τον Ατρόμητο να αναλαμβάνει δράση και να χάνει πολλές ευκαιρίες με τον Καρλίτος που είχε και δοκάρι στο 75΄.

Έτσι η ομάδα της Μαγνησίας κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα και να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη με το τελικό 1-2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα