back to top
25.5 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

25.5 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Συνεδρίαση ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησαν οι υποστηρικτές του Στ. Κασσελάκη

Διαβάστε επίσης

Σε κλίμα έντασης συνεχίζεται η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας να μεταθέσει την ημερομηνία διεξαγωγής του συνεδρίου για τις 8 με 10 Νοεμβρίου, ενώ λάδι στην φωτιά έριξε η κίνηση της Θ. Τζάγκρη να καταθέσει για λογαριασμό του Στέφανου Κασσελάκη τον φάκελο της υποψηφιότητας του, μαζί με 87 υπογραφές και το έντυπο του Πόθεν Έσχες.

Καταγγελίες για μεθοδεύσεις και αποχωρήσεις

Με καταγγελίες για εκτροπή και μεθοδεύσεις από την Θεοδώρα Τζάγκρη αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Κ.Ε τα μέλη που στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σ. Κασσελάκη. Η Γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε για λογαριασμό του Σ. Κασσελάκη τον φάκελο της υποψηφιότητας του, σε δηλώσεις της προς τα ΜΜΕ ανέφερε:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μία εκτροπή. Μια συγκυριακή πλειοψηφία του χτες όχι μόνο ανέτρεψε το χρονοδιάγραμμα του Συνεδρίου, αλλά προανήγγειλε ότι οι σύνεδροι δεν θα χωρούν στο συνέδριο.

Μετά τις κρυφοανοιχτές ψηφοφορίες φτάσαμε στο συνέδριο με zoom που θα το χειρίζονται αυτοί για να βάλουν σιγαστήρα στη φωνή του λαού.

Τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει το καινούριο να γεννηθεί. Τίποτα δεν θα μπορέσει να εμποδίσει την κοινωνία να εκλέξει παμψηφεί πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη Κυριακή.

Στέκομαι εδώ και σας μιλάω γιατί εκεί μέσα είναι μόνοι τους και εδώ έξω στην κοινωνία είμαστε όλοι μας. Τα υπόλοιπα στην κάλπη για να γιορτάσουμε την νίκη του Σ. Κασσελάκη από την πρώτη Κυριακή».

Αμέσως μετά την παρέμβαση της Θ. Τζάγκρη, η οποία σημείωσε με νόημα πως την υποψηφιότητα του Σ. Κασσελάκη την υπογράφουν 87 μέλη, όσα και αυτά που τον έριξαν από την προεδρία, το λόγο πήρε η Όλγα Γεροβασίλη, απαντώντας της: «Δεν υπάρχουν υποψήφιοι πρόεδροι δια αντιπροσώπων. Όποιος δεν σέβεται τις δημοκρατικές αποφάσεις της πλειοψηφίας δεν μιλάει για τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αλλά για ένα άλλο κόμμα. Ζητώ από τη Θεοδώρα Τζάκρη να ανακαλέσει όσα προσβλητικά έως υβριστικά εκστόμισε από αυτό εδώ το βήμα σε βάρος συντρόφων και συντροφισσών».

Γιώργος Κατσίγιαννης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα