back to top
25.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

25.8 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Αντίπαλοι στους ομίλους Ολυμπιακός και Άλιμος, με Σαμπαντέλ η Βουλιαγμένη

Διαβάστε επίσης

Ελληνική μονομαχία μεταξύ Ολυμπιακού και Αλίμου «έβγαλε» η κλήρωση της φάσης των ομίλων του Champions League υδατοσφαίρισης γυναικών, που διενεργήθηκε σήμερα στο Ζάγκρεμπ.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας και φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης και η εξαιρετικά ενισχυμένη ομάδα των νοτίων προαστίων κληρώθηκαν μαζί στον Γ΄ όμιλο της διοργάνωσης και θα παλέψουν για τις δύο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στα προημιτελικά.

Το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, καθώς μαζί τους βρίσκεται η Βίντεξ Ντονκ, που το καλοκαίρι απέκτησε σχεδόν τη μισή εθνική Ολλανδίας και έχει υψηλές βλέψεις, ενώ ούτε η ιταλική Ρόμα μπορεί να θεωρηθεί εύκολος αντίπαλος.

Η Βουλιαγμένη, με τη σειρά της, κληρώθηκε στον Α΄ όμιλο, όπου επικεφαλής είναι η κάτοχος του τίτλου και μεγάλο φαβορί και της φετινής διοργάνωσης, η ισπανική Σαμπαντέλ. Ο ΝΟΒ, πάντως, είναι σε θέση να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση στην οκτάδα, απέναντι στην ισπανική Τεράσα και την ουγγρική Ντουνουιβάρος, που είναι υπολογίσιμες ομάδες, αλλά όχι «φόβητρα».

Η φάση των ομίλων θα αρχίσει στις 26 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί την 1η Μαρτίου, με τους διπλούς προημιτελικούς να είναι προγραμματισμένοι για τις 21 και 29 Μαρτίου. Το final-4 θα διεξαχθεί το διήμερο 2-3 Μαΐου.

Η σύνθεση των ομίλων:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: Τεράσα (Ισπανία), Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία), ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, Σαμπαντέλ (Ισπανία)

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: Πόλαρ Μπερς (Ολλανδία), Φερεντσβάρος (Ουγγαρία), Ματαρό (Ισπανία), Πάντοβα (Ιταλία)

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ: ΑΛΙΜΟΣ, Βίντεξ Ντονκ (Ολλανδία), ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ρόμα (Ιταλία)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ: Σαντ Αντρέου (Ισπανία), Οριζόντε Κατάνια (Ιταλία), Βαζούτας (Ουγγαρία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)

πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα