back to top
26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο. Κωνσταντινόπουλος: Δύο οι επιλογές ή Ανδρουλάκης και μικρό ΠΑΣΟΚ ή Δούκας και ελπίδα

Διαβάστε επίσης

Για την επόμενη ημέρα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, μίλησε στον Αθήνα 9,84 και στον Γιώργο Μελιγγώνη ο βουλευτής Αρκαδίας του κόμματος, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, επισημαίνοντας ότι το ζητούμενο την επόμενη ημέρα είναι αν θα παραμείνουμε στα ίδια- σε ένα μικρό κόμμα- ή θα δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι άλλο.
«Περίμενα καλύτερη συμμετοχή. Έχω πολλαπλές ερμηνείες, αλλά το διακύβευμα είναι άλλο. Θα πάμε σε μία από τα ίδια ή θα δώσουμε μια νέα ευκαιρία στο ΠΑΣΟΚ; Σήμερα με βάση τις επιδόσεις υπάρχουν δύο επιλογές. Η θα κάνουμε τσικι τσικι κάθε εκλογική διαδικασία ή θα πιστέψουμε στην ελπίδα και όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη».

Ο κόσμος επέλεξε Χάρη Δούκα
«Και οι 5 υποψήφιοι έλεγαν ότι το κόμμα θα μείνει μικρό με τον Νίκο Ανδρουλάκη και χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας. Ο κόσμος επέλεξε τον Χάρη Δούκα να εκπροσωπήσει αυτό το αίτημα και τώρα οι ψηφοφόροι πρέπει να απαντήσουν αν το ΠΑΣΟΚ θα μείνει ένα μικρό κόμμα ή θα δώσουμε ελπίδα να αλλάξει.  Αυτό είναι καθαρό από όλους. Σε αυτό πρέπει να απαντήσει ο κόσμος. Μέχρι σήμερα ξέρουμε πως λειτουργεί το ΠΑΣΟΚ. Αυτό που λέει ο Δούκας ότι θα βρεθεί με όλους τους υποψήφιους και ότι δεν είναι μεσσίας, είναι μια ελπίδα. Αυτή πρέπει να είναι η επιλογή μας κι η απόφασή μας».

Ενότητα
«Η ενότητα εξασφαλίζεται από τον επικεφαλής και τις διαθέσεις του. Αν συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο ή να αγνοεί ή στη λογική εκκαθαρίσεων, αυτό δεν είναι ενότητα. Εμείς θα δώσουμε μάχη για να αλλάξει αυτή η κατάσταση γι’ αυτό αναλάβαμε την πρωτοβουλία για να αλλάξει η κατάσταση».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα