back to top
25.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

25.7 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Πολάκης: Να αποσύρει το εξώδικο ο Κασσελάκης – Δεν νοείται διαγραφή υποψηφίου προέδρου

Διαβάστε επίσης

Να αποσύρει το «απαράδεκτο» εξώδικο εναντίον του κόμματος που θέλει να ηγηθεί κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη, ο συνυποψήφιός του Παύλος Πουλάκης, σύμφωνα με δηλώσεις του, μετά την παρέμβασή του στην Πολιτική Γραμματεία.

«Όσο απαράδεκτη είναι η διαρροή του πόθεν έσχες στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τόσο, 100 φορές, παραπάνω είναι απαράδεκτο να στέλνει υποψήφιος πρόεδρος, κατά δήλωση του εξώδικο στην Πολιτική Γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος που θέλει να ηγηθεί», σημείωσε, ενώ, όπως είπε, κατά την παρέμβασή του ζήτησε να αναρτηθεί σήμερα το δικό του πόθεν έσχες, όπως και των υπολοίπων. Κάλεσε, δε, τον Στέφανο Κασσελάκη «σήμερα, μέσα σε μία-δύο ώρες να πάρει πίσω το απαράδεκτο εξώδικο προς την ΠΓ και την ΚΕ του κόμματος που θέλει να ηγηθεί μέσα από εκλογική δημοκρατική διαδικασία».

Επίσης, τόνισε την ανάγκη να οριστεί ένα ραντεβού «σήμερα – αύριο» με όλους του υποψήφιους, κατ΄ιδίαν ή δια αντιπροσώπων, υπό την ευθύνη της Ράνιας Σβίγκου, προκειμένου να ορίσουν ημερομηνίες τηλεμαχίας και να μπουν «σε μια διαδικασία προεκλογική με ομόνοια και με προγραμματική αντιπαράθεση όχι με αυτήν την παραπολιτική», η οποία όπως είπε, «βγάζει πολύ άσχημη εικόνα προς τα έξω». Πρότεινε, δε, κάποιο debate να γίνει πριν το συνέδριο.

Όσον αφορά το θέμα διαγραφής του Στέφανου Κασσελάκη, είπε πως «δεν νοείται θέμα διαγραφής σε υποψήφιο πρόεδρο», καθώς αυτό δείχνει «αδυναμία» και επιβεβαίωσε ότι κάποια μέλη της ΠΓ το έθεσαν «ακροθιγώς».

Τέλος, ανέφερε πως η ΠΓ θα απαντήσει στο εξώδικο και επανέλαβε πως πρέπει «να προχωρήσουμε με όρους πολιτικής και όχι παραπολιτικής και κακομοιριάς».

«Ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση και να ρίξει αύριο μεθαύριο το Μητσοτάκη», κατέληξε.

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα