back to top
21.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

21.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Χωρίς τηλεμαχία στο ΠΑΣΟΚ ενόψει 2ου εκλογικού γύρου

Διαβάστε επίσης

Προσχηματικές χαρακτήρισε ο Χάρης Δούκας τις δικαιολογίες που διατυπώθηκαν από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις για τηλεμαχία κατα τις οποίες δεν κατέστη εφικτή συμφωνία γύρω από την ημερομηνία διεξαγωγής της.

Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα επισημαίνει το επιτελείο Δούκα και προσθέτει:

Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.
Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.
Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του , καταλήγει το επιτελείο του κ. Δούκα.

Ν. Ανδρουλάκης: οι λεονταρισμοί δεν βοηθούν

Για την τηλεμαχια κλήθηκε να απαντήσει σε αποψινη συνέντευξη στο Star ο κ. Ανδρουλάκης ο οποίος δήλωσε: «Σήμερα ο κ. Δούκας είχε δημοτικό συμβούλιο. Την Παρασκευή είχα την κεντρική μου ομιλία στη Θεσσαλονίκη, όπου στον πρώτο γύρο δεν έκανα σχετική εκδήλωση γιατί είχαμε οργανώσει να γίνει μεθαύριο. Δεν μπορούσα να αναβάλω αυτή την ομιλία ή να την ακυρώσω. Αύριο Πέμπτη υπάρχει ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας. Δεν υπήρχαν μέρες.
Tο θέμα είναι να κάνουμε ένα ντιμπέιτ ανάλογης επιτυχίας με το προηγούμενο επεσήμανε ο κ. Ανδρουλάκης και πρόσθεσε: Έχετε δει παγκοσμίως να γίνεται ντιμπέιτ το Σάββατο ή Κυριακή πρωί όπως άκουσα να λέγεται με ένα σκωπτικό τρόπο που περιφρονεί την προσπάθεια που κάνουμε; Αυτοί οι λεονταρισμοί δεν βοηθούν.Έχω κάνει έξι ντιμπέιτ στην πολιτική μου διαδρομή και δεν αρνούμαι ποτέ τον διάλογο»κατέληξε ο κ Ανδρουλάκης

Kατερινα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα