back to top
21.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

21.5 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Σοκ: Βρέθηκε νεκρός ο Τζορτζ Μπάλντοκ

Διαβάστε επίσης

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο αμυντικός του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» δεν ήταν στην αποστολή για τον αγώνα Αγγλία – Ελλάδα στο Nations League και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πνίγηκε στην πισίνα του, με ένα μισοάδειο μπουκάλι βότκα δίπλα του.

Τον Μπάλντοκ αναζητούσε η σύζυγός του, που μένει στην Αγγλία μαζί με το παιδί του, αλλά δεν κατάφερε να τον βρει και άρχισε να ανησυχεί.

Ενημέρωσε έτσι έναν κοινό φίλο για να πάει στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου και βρέθηκε τελικά νεκρός, «παγώνοντας» την οικογένειά του, αλλά και ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σορός του δεν φέρει σημάδια, τραύματα ή μώλωπες. Όταν έφτασε στο σημείο το ΕΚΑΒ, οι αστυνομικοί, κατά πληροφορίες, είχαν ανασύρει από τον πυθμένα της πισίνας τον άτυχο Μπάλντοκ, που φορούσε το μαγιό του.

O Τζορτζ Μπάλντοκ γεννήθηκε στο Μπάκιγχαμ της Αγγλίας στις 9 Μαρτίου 1993 και είχε ελληνικές ρίζες από την πλευρά του πατέρα του. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μίλτον Κέιν Ντονς, ομάδα όπου έκανε ντεμπούτο το Μαϊο του 2010 σε παιχνίδι κόντρα στην Μπράιτον.

Με τη φανέλα της Μίλτον Κέιν Ντονς κατέγραψε 107 συμμετοχές και δύο γκολ, ενώ εκεί αγωνίστηκε μέχρι το 2017. Σε αυτά τα επτά χρόνια αγωνίστηκε και με τη μορφή δανεισμού στις αγγλικές Νόρθαμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και στην ισλανδική Βεστμανέγια.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία κατέγραψε 219 συμμετοχές (τις 83 από αυτές στην Πρέμιερ Λιγκ), πέτυχε 6 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ. Στο ενεργητικό του έχει συμμετοχή στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας το 2023 και δύο προβιβασμούς από την Championship στην Premier League.
Ήταν εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική μας ομάδα.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα