back to top
28.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

28.5 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Δελτίο ειδήσεων στις 13:00

Διαβάστε επίσης

Στη Μέση Ανατολή αντιδράσεις διεθνώς έφερε η επίθεση εναντίον του γενικού επιτελείου του ΟΗΕ στο Λίβανο, για την οποία ο Οργανισμός κατηγορεί το Ισραήλ. Παράλληλα 22 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στη Βηρυτό από ισραηλινά πλήγματα. Επέζησε ο Ουαφίκ Σάφα, υψηλόβαθμο στέλεχος της Χεζμπολάχ, που ήταν και ο στόχος της επίθεσης. Για τις τελευταίες εξελίξεις ο Κώστας Ράπτης θα μας πει περισσότερα….

Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, που αναμένεται να δώσει  απάντηση στις κινήσεις του Στέφανου Κασσελάκη, μετά το εξώδικο που έστειλε προς τα όργανα του κόμματος για τη διαρροή του πόθεν έσχες του.  «Υποψήφιοι είναι όσοι εγκρίνονται από το Συνέδριο. Θα πάμε σε εκλογές προέδρου ό,τι και να γίνει. Το καταστατικό είναι ξεκάθαρο», είπε στον ΑΝτ1 ο κ. Κασσελάκης.

“Χωρίς αποκλεισμούς για κανέναν πρέπει να προχωρήσουμε στις εκλογές. Δε συμφωνώ με τα εξώδικα, όπως και με την πρόταση μομφής. Τα ζητήματα πρέπει να λύνονται πολιτικά” είπε στον Αθήνα 9.84, ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην γραμματέας της ΚΕ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, πρόσθεσε, με καλύπτει με όσα είπε στη συνέντευξή του και για το εξώδικο. Έχει κι ένα δίκιο γιατί παραβιάστηκαν όλοι οι κανόνες που είχαμε ορίσει ως Γραμματεία.

Σε «απολογία» κάλεσε τον βουλευτή Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Παππά ο Πρόεδρος της ΚΟ του κόμματος, Νίκος Παππάς, ζητώντας του να ανασκευάσει δημοσίως για σειρά δηλώσεων που θεωρούνται “εκτός πλαισίου” και δεν συνάδουν με τις αρχές και τις θέσεις του κόμματος, με αποκορύφωμα αυτή για τους στρατευμένους.

Συνεχίζεται η προεκλογική εκστρατεία των δύο υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.
Στόχος της επόμενης ημέρας να ανοίξουμε ακόμη περισσότερο τα όρια της παράταξης, δήλωσε στο ΜΕΓΚΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Χρειάζεται πιο ριζοσπαστική επικοινωνία και door to door δουλειά ανέφερε απαντώντας για τις χαμηλές εκλογικές επιδόσεις του α’ γύρου σε Αθήνα και Αττική.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης απόψε στις 7.30 θα μιλήσει στη Θεσσαλονίκη.
Στασιμότητα, ή αλλαγή, το δίλημμα που έθεσε εκ νέου ο Χάρης Δούκας μιλώντας στο OPEN . Πρέπει να ενώσουμε δυνάμεις στην κοινωνία, να μεγαλώσουμε και να νικήσουμε , αυτός είναι ο στόχος ο δικός μου , δήλωσε. Ξεκαθάρισε ακόμη ότι δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, αλλά να αποτελέσει ξεκάθαρο πόλο προοδευτικής διακυβέρνησης

Το να μην υποδείξω στον κόσμο ποιον να ψηφίσει για πρόεδρο, δεν αποτελεί στάση «Ποντίου Πιλάτου» είπε στον ΣΚΑΙ ο Παύλος Γερουλάνος.

Στα δικαστήρια Ναυπλίου οδηγήθηκε νωρίτερα  για να απολογηθεί ο 13χρονος μαθητής Γυμνασίου που κατηγορείται για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης σε βάρος συμμαθητή του, εντός του σχολικού συγκροτήματος, στο Κρανίδι.

Ξεκίνησε η αποστολή των πρώτων ηλεκτρονικών μηνυμάτων για το δωρεάν προληπτικό έλεγχο καρκίνου του παχέος εντέρου.   Λεπτομέρειες στον ιστότοπο του σταθμού μας athina984.gr

Η ιαπωνική οργάνωση Nihon Hidankyo, ένα κίνημα των επιζώντων των ατομικών βομβών που έπεσαν στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι, γνωστή επίσης ως Hibakusha, τιμήθηκε σήμερα με το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης.

Και ο καιρός: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα  πιο πυκνές στην Αττική. Θερμοκρασία  έως 32 βαθμούς Κελσίου. 27 βαθμοί αυτή την ώρα στο Γκάζι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα