back to top
25.1 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

25.1 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Κυριακάτικες matinée στη Στέγη

Διαβάστε επίσης

matinée (n), γαλλικά: οι παραστάσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας, μεσημεριανές ή απογευματινές (επίθ. + ουσ. θηλ.) 

Αλλάζουμε τις συνήθειές μας, αλλάζουμε τις Κυριακές μας. Τη φετινή σεζόν η Στέγη εγκαινιάζει τις μεσημεριανές και απογευματινές παραστάσεις και φέρνει το θέατρο και τον χορό λίγο πιο κοντά μας. 

Κάθε Κυριακή, στην Κεντρική Σκηνή οι παραστάσεις ξεκινούν στις 14:00 και στη Μικρή Σκηνή στις 17:00. 

Για εσάς που τις Κυριακές σηκώνεστε με τη σκέψη της Δευτέρας, αλλά κι εσάς που δεν θέλετε να πάτε για ακόμα ένα μεσημεριανό φαγητό με μακρινούς ή κοντινούς συγγενείς. Για εσάς που δεν θέλετε να σπαταλήσετε όλη την ημέρα στον καναπέ σας, αλλά κι εσάς που δεν κανονίζετε να πάτε για ποτό μετά τις δέκα γιατί «έχει πάει αργά». Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει τις «ματινέ» και κάπως όλα τα παραπάνω αλλάζουν. Όπως και οι συνήθειές μας.  

Γιατί δεν χρειάζεται πια να περιμένουμε μέχρι το βράδυ για να ζήσουμε τη μαγεία του θεάτρου και του χορού. Κάθε Κυριακή, στην Κεντρική Σκηνή οι παραστάσεις ξεκινούν στις 14:00 και στη Μικρή Σκηνή στις 17:00. Γιατί οι Κυριακές υπόσχονται μια νέα, μοναδική εμπειρία στη Στέγη, με παραστάσεις σε έκδοση αποκλειστικά «ματινέ», όπως «O Xορός των εραστών» σε σκηνοθεσία Tiago Rodrigues στη Μικρή Σκηνή και, στην Κεντρική Σκηνή, το «Οξυγόνο» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, το «MAMI» σε σκηνοθεσία Mario Banushi, η «Βερενίκη» σε σκηνοθεσία Romeo Castellucci και το «My Fierce Ignorant Step (προσωρινός τίτλος)» του Χρήστου Παπαδόπουλου.  

Πριν ή μετά από κάθε παράσταση, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα ή να πιείτε το ποτό σας στη Στέγη. Η εμπειρία θέασης επαυξημένη. 

Παραγωγές της Στέγης με κυριακάτικη matinée 

O Xορός των εραστών σε σκηνοθεσία Tiago Rodrigues, Μικρή Σκηνή  

Οξυγόνο σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή, Κεντρική Σκηνή 

MAMI σε σκηνοθεσία Mario Banushi, Κεντρική Σκηνή 

Βερενίκη σε σκηνοθεσία Romeo Castellucci, Κεντρική Σκηνή   

My Fierce Ignorant Step (προσωρινός τίτλος) του Χρήστου Παπαδόπουλου, Κεντρική Σκηνή

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα