25 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

25 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Ν. Ανδρουλάκης: Να ανοίξουμε ακόμη περισσότερο τα όρια της παράταξης.

Διαβάστε επίσης

Να ανοίξουμε ακόμη περισσότερο τα όρια της παράταξης. Το μεγάλο στοίχημα του ΠΑΣΟΚ είναι να είναι δίπλα στον πολίτη, σε κρίσιμα ζητήματα. Στα μεγάλα προβλήματα του λαού πρέπει να έχουμε πρωτοπόρες λύσεις , δήλωσε στο ΜΕΓΚΑ ο Νίκος Ανδρουλάκης ερωτηθείς για τη στόχευση της επόμενης μέρας εφόσον επανεκλεγεί πρόεδρος του κόμματος

Απηύθυνε ευρύ κάλεσμα για συμμετοχή στο 2ο εκλογικό γύρο της Κυριακής 13 Οκτωβρίου. Δεν διαιρώ τους Έλληνες πολίτες μεταξύ Αθήνας και περιφέρειας. Σε όλα τα λαικά προάστια της Αθήνας είμαι πρώτος. Χρειάζεται πιο ριζοσπαστική επικοινωνία και door to door δουλειά ανέφερε χαρακτηριστικά απαντώντας για τις χαμηλές εκλογικές επιδόσεις του α’ γύρου σε Αθήνα και Αττική. Απαντώντας επίσης στις επικρίσεις που δέχεται οτι τα κομματικά όργανα δε συνεδρίαζαν συχνά, ο κ. Ανδρουλάκης παραδέχθηκε οτι η Κεντρική Επιτροπή έπρεπε να συνεδριάζει πιο συχνά και θα το κάνει εφόσον επανεκλεγεί , υπογράμμισε σε οτι αφορά την Κοινοβουλευτική Ομάδα οτι σε 2,5 χρόνια, όπως είπε, συνεδρίασε πάνω απο 150 φορές .

Ανέλαβα ένα ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ στο 41% και 32% ΣΥΡΙΖΑ καταφέραμε να ξεφύγουμε απο τις μυλόπετρες του δικομματισμού, σιγά και σταθερά , δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης υπεραμυνόμενος των πεπραγμένων στα 2,5 χρόνια ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ επιμένοντας στη στρατηγική της ενότητας, ανανέωσης και πολιτικής αυτονομίας.

Απαντώντας σε ερώτηση για την τηλεμαχία ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: Δεν έχω αρνηθεί ποτέ το δημόσιο διάλογο. Θα μπορούσε ο κ. Δούκας να ορίσει άλλη μέρα δημοτικού συμβουλίου. Δεν μπορούσε να αλλάξει ημέρα ομιλίας στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος απόψε στις 7.30 μιλά στη συμπρωτεύουσα. .

Ο κ. Ανδρουλάκης επεσήμανε οτι το ΠΑΣΟΚ έχει περάσει σε μια νέα εποχή λέγοντας οτι είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να σταθεί απέναντι στη ΝΔ και κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκης οτι χειρίζεται το κράτος ως λάφυρο.
Τέλος, ερωτηθείς για τη συζήτηση που αφορά το νέο πρόεδρο Δημοκρατίας, δήλωσε οτι είθισται να προέρχεται απο άλλο κομματικό χώρο απο την κυβερνώσα παράταξη εν προκειμένω τη ΝΔ δίνοντας ένα στίγμα για το πως προτίθεται να κινηθεί το ΠΑΣΟΚ υπο , ενδεχόμενη , νέα δική του ηγεσία.

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα