back to top
29 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

29 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Χ. Δούκας: Η Ελευθερία, η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη είναι διαχρονικές αξίες και δεν χαρίζονται

Διαβάστε επίσης

Με την κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από την απελευθέρωση της Στεφάνι κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και του στρατού.

Προηγήθηκε η τελετή έπαρσης της σημαίας στην Ακρόπολη. Στην ομιλία του ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, τόνισε πως η σημερινή ημέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής, ορόσημο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα για τη νίκη απέναντι στον φασισμό και το ναζισμό.

«Η 12η Οκτωβρίου είναι μέρα μνήμης και τιμής. Ορόσημο του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα απέναντι στον φασισμό και τον ναζισμό», τόνισε ο δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στην εκδήλωση στον ιερό βράχο. Η ελευθερία, η δημοκρατία και η δικαιοσύνη είναι διαχρονικές αξίες και δεν χαρίζονται. Χρειάζεται αγώνας για την απόκτηση και τη διασφάλιση τους, τόνισε ο κ. Δούκας.

Ο δήμαρχος Αθηναίων κάλεσε τους πολίτες να ενισχύσουν αυτό τον αγώνα ώστε να μην ξαναδούμε στην πατρίδα μας νοσταλγούς του ναζισμού, του φασισμού και της μισαλλοδοξίας.

Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα