back to top
26.7 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

26.7 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Θ. Μαργαρίτης: Αλλαγή ηγεσίας για επανεκκίνηση του ΠΑΣΟΚ

Διαβάστε επίσης

«Η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ είναι χρήσιμη γιατί θα δημιουργούσε μια εικόνα επανεκκίνησης του κόμματος. Μπορεί ο Νίκος Ανδρουλάκης να βοήθησε ουσιαστικά στην προσπάθεια μιας προοδευτικής αποσαφήνισης του ΠΑΣΟΚ και υπέρβασης ορισμένων στερεοτύπων που είχαν δημιουργηθεί, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχουμε την ανάγκη σημαντικών βημάτων», δήλωσε στον Αθήνα 984 και στον Πάνο Πολυζωίδη, ο Θοδωρής Μαργαρίτης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ και Γραμματέας Ανανεωτικής Αριστεράς.

Συμμαχίες κυρίως προς τα αριστερά

«Σε μια εποχή συντηρητικής μετακίνησης της ελληνικής κοινωνίας χρειάζονται συμμαχίες και αναγκαστικά συμμαχίες κυρίως προς τα αριστερά. Η μεγάλη δεξαμενή είναι ο λαός της κεντροαριστεράς ο οποίος με τον Τσίπρα στο σπίτι του, με τον Κασσελάκη εκτός παιχνιδιού, με την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ και με το αδιέξοδο της Νεάς Αριστεράς, δεν έχει έκφραση. Εκεί μπορεί το ΠΑΣΟΚ να φτιάξει στέρεες σχέσεις».

Υπερβολική υπεραισιοδοξία ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να σχηματίσει και κυβέρνηση

«Αυτή η υπεραισιοδοξία ότι μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι πρώτο κόμμα και να σχηματίσει και κυβέρνηση, είναι υπερβολική. Εκτιμώ ότι την επόμενη περίοδο θα προσγειωθούμε όλοι στην πραγματικότητα και θα εργαστούμε για τις πολιτικές και κοινωνικές συμμαχίες οι οποίες θα ανατρέψουν την σημερινή κυρίαρχη γραμμή της ΝΔ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα