back to top
21.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

21.7 C
Athens
Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024

Λέσβος: 14χρονη μαθήτρια κατήγγειλε βιασμό και την εκβίαση της με βίντεο – Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Διαβάστε επίσης

Εξαιρετικά ανήσυχη η κοινωνία της Λέσβου παρακολουθεί την ιστορία της 14χρονης που κατήγγειλε το περασμένο Σάββατο στην αστυνομία συνοδευόμενη από τους γονείς της τον βιασμό της από δυο άνδρες και τον συνεχή εκβιασμό για την δημοσιοποίηση του βίντεο από την αποτρόπαιες πράξη .

Μάλιστα πληροφορίες από το ειδησεογραφικό σάιτ ΣΤΟ ΝΗΣΙ αναφέρουν ότι η ανήλικη μαθήτρια υπό την πίεση που υπέστη επιχείρησε να αυτοκτονήσει και διακομίσθηκε στο Βοστάνειο νοσοκομείο γεγονός που οδήγησε στην αποκάλυψη της υπόθεσης .

Ο βιασμός  φέρεται να τελέστηκε τέλη Αυγούστου, ωστόσο, η 14χρονη φοβόταν να μιλήσει καθώς οι δύο δράστες – που έχουν ταυτοποιηθεί από την αστυνομία και έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος τους – ηλικίας 21 και 22 ετών φέρεται να την απειλούσαν πώς αν μιλήσει θα δημοσιεύσουν στο διαδίκτυο βιντεοσκοπημένο υλικό.

Η 14χρονη ενημέρωσε τους γονείς της στις 8 Οκτωβρίου και κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία στις 12 Οκτωβρίου

Οι δράστες σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Αιγαίου, γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι το οποίο φέρονται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα αλλά το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και πραγματοποιήθηκε η αποτρόπαια πράξη στις 20 Αυγούστου.

Πηγή: ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΡΤ Αιγαίου

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα