25.4 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

25.4 C
Athens
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Six Kings Slam: Πρεμιέρα στο Ριάντ με μεγάλο ντέρμπι

Διαβάστε επίσης

Με δύο σπουδαία παιχνίδια κάνει πρεμιέρα σήμερα το μοναδικό event Six Kings Slam στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα πραγματοποιηθούν οι δύο και μοναδικοί προημιτελικοί της exhibition διοργάνωσης, με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Ράφαελ Ναδάλ να περιμένουν τους αντιπάλους τους στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα στον Γιάνικ Σίνερ και τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ με το οποίο θα ανοίξει το πρόγραμμα της ημέρας (19:00GR).

O Ιταλός είχε κερδίσει τον Μεντβέντεφ πριν μερικές ημέρες στα προημιτελικά του Shanghai Rolex Masters ενώ το συνολικό σκορ στο H2H είναι ισόπαλο 7-7. Ο νικητής της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει τον Τζόκοβιτς στα ημιτελικά.

Αμέσως μετά (περίπου στις 21:00GR) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Κάρλος Αλκαράθ με τον Χόλγκερ Ρούνε και ο νικητής θα συναντήσει τον Ράφα Ναδάλ.

Καθένας από τους έξι συμμετέχοντες στο τουρνουά, θα λάβει 1.5 εκατομμύρια δολάρια μόνο και μόνο για τη συμμέτοχή του στο event ενώ ο νικητής θα φύγει από το Ριάντ με μια επιταγή των 6εκ. δολαρίων!

Το Six Kings Slam εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Riyadh Season που περιλαμβάνει κι άλλα σπουδαία event στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Το πρόγραμμα του Six Kings Slam
Τετάρτη 16 Οκτωβρίου – Προημιτελικά

Ντανιίλ Μεντβέντεφ – Γιάνικ Σίνερ (19:00GR)
Χόλγκερ Ρούνε – Κάρλος Αλκαράθ (21:00GR)
Πέμπτη 17 Οκτωβρίου – Ημιτελικά

Νόβακ Τζόκοβιτς – Μεντβέντεφ ή Σίνερ
Ράφα Ναδάλ – Ρούνε ή Αλκαράθ
Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Ρεπό
Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Μικρός τελικός
Τελικός

πηγή tennis24

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα