back to top
24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

24.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον 59χρονο που αγνοείται στην Αμοργό – Η τελευταία επικοινωνία του

Διαβάστε επίσης

Σε εξέλιξη βρίσκονται από εχθές οι έρευνες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής στην Αμοργό για την ανεύρεση του 59χρονου υπηκόου ΗΠΑ και Γαλλίας, ο οποίος ξεκίνησε χθες το πρωί πεζοπορία και έκτοτε αγνοείται.

Κλιμάκιο από το αστυνομικό τμήμα της Νάξου, με επικεφαλής αξιωματικό, αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Αμοργό, προκειμένου να συντονίσει τις έρευνες.

Από το Α.Τ. Νάξου εστάλη αίτημα προς Εταιρίες κινητής τηλεφωνίας για τον εντοπισμό των δυο κινητών τηλεφώνων που είχε στην κατοχή του ο 59χρονος, με τις αρχές να ευελπιστούν ότι εφόσον οι συσκευές δεν έχουν απενεργοποιηθεί ή έχουν υποστεί φθορά, θα δείξουν την την τοποθεσία του άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία  επικοινωνία του 59χρονου μέσω τηλεφωνικής συσκευής έγινε 15 λεπτά αφότου ξεκίνησε για την πεζοπορία, στις 7.20, όταν έστειλε μια φωτογραφία στην αδερφή του, της πινακίδας του μονοπατιού.

Ο 59χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος αστυνομικός, ξεκίνησε την πεζοπορία στις 7.05 το πρωί της Τρίτης από την Αιγιάλη ακολουθώντας χαρακτηρισμένο μονοπάτι με τελικό προορισμό τα Κατάπολα. Ο ενδεικτικός χρόνος διαδρομής του μονοπατιού , σύμφωνα με τις πινακίδες σήμανσης είναι οι 4 ώρες και 5 λεπτά.

Μετά την παρέλευση 8 ωρων  ο φίλος που φιλοξενεί τον 59χρονο στην Αμοργό δήλωσε στο αστυνομικό τμήμα της Αμοργού την εξαφάνισή του.Αστυνομικοί του Α.Σ. Αμοργού σε συνεργασία με κλιμάκιο της Πυροσβεστικής και Εθελοντών Διασωστών ξεκίνησαν άμεσα έρευνες, δίχως μέχρι τώρα να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Αθήνα 984

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα