back to top
24.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

24.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Δελτίο Ειδήσεων στις 23:00

Διαβάστε επίσης

Επικίνδυνες διαστάσεις έχει πάρει η φωτιά που ξέσπασε το απόγευμα σε χαμηλή βλάστηση στην Σέριφο. Για τρίτη φορά ήχησε το 112 και ενημέρωσε τους κατοίκους των περιοχών Ράμος, Λιβαδάκια και Καράβι Σερίφου να απομακρυνθούν προς Λιβάδι».

  Μη ελεγχόμενη χαρακτηρίζει την φωτιά ο δήμαρχος του νησιού, Κώστας Ρεβίνθης. Η ελάχιστη δύναμη της πυροσβεστικής ενισχύθηκε με τρία οχήματα και επτά πυροσβέτσες που έφτασαν από την Σύρο

Βελτιωμένη η εικόνα της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι στο Κατσιμίδι της Πάρνηθας με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας να τονίζει νωρίτερα ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο, παρά μόνο κάποιες διάσπαρτες εστίες.

Την ίδια ώρα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής  παραμένουν στην περιοχή Κατσιμίδι της Πάρνηθας. Οι δρόμοι έχουν ανοίξει ενώ παραμένουν μόνο οι εκτροπές στην Τατοϊου στο ύψος της ταβέρνας ΛΕΩΝΙΔΑΣ και της ταβέρνας ΧΑΝΙ.

   Πολύ υψηλός -και αύριο- ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς λόγω των ισχυρών ανέμων για τις περιφέρειες Αττικής, Πελοποννήσου, Κρήτης, Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχει λάβει ο Δήμος Αθηναίων. Ο Εθνικός κήπος παραμένει κλειστός για το κοινό, ενώ η Δημοτική Αστυνομία έχει τεθεί σε επιφυλακή και drones ελέγχουν μεγάλους χώρους όπως τον Λυκαβηττό. Περιπολίες σε 24ωρη βάση πραγματοποιούνται σε όλους τους μεγάλους χώρους πρασίνου όπως Φιλοπάππου, Λυκαβηττό, Τουρκοβούνια και Ιλίσια ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται και υδροφόρες.

Να τον στηρίξει χωρίς παιχνίδια κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης διαφορετικά ας αναλάβει και πάλι το κόμμα . Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται και στο ζήτημα της Αυγής, διερωτώμενος “Ποιος εργαλειοποιεί την αγωνία εργαζόμενων ανθρώπων αποκρύπτοντας τη δραματική πραγματική εικόνα;” 
«Η αγωνία των εργαζομένων δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», αναφέρουν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα προσθέτοντας ότι ο κύριος Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής».  

Αντίστροφη μέτρηση για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, οι εργασίες της οποίας ανοίγουν αύριο με ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος αναμένεται να παρουσιάσει τον οδικό χάρτη του επόμενου διαστήματος με φόντο το αίτημα για επίσπευση των εσωκομματικών εκλογών και ανάδειξη νέας ηγεσίας. “Στην Κεντρική Επιτροπή της Κυριακής θα ανακοινώσω τις αποφάσεις και το σχέδιο μου για τη χώρα” δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη ο Χάρης Δούκας. Χθες βράδυ εξάλλου με ανάρτηση του ο κ. Δούκας και απαντώντας σε σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου περί θεσμικού ζητήματος στο ενδεχόμενο υποψηφιότητας, δήλωσε ότι τις τελευταίες ημέρες δέχεται ακραίες επιθέσεις από την Κυβέρνηση. “Το Μαξίμου -προσθέτει ο κ. Δούκας- παρεμβαίνει στις εσωτερικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ”. 

Έξι άμαχοι έχασαν τη ζωή τους και οκτώ τραυματίστηκαν από μια ρωσική επίθεση σήμερα Σάββατο (29/6) στην πόλη Βιλνιάνσκ, στην ουκρανική επαρχία Ζαπορίζια, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Ιβάν Φεντόροφ.Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, έξι άμαχοι σκοτώθηκαν και οκτώ κάτοικοι τραυματίστηκαν», δήλωσε ο Φεντόροφ.

Στην αθλητική επικαιρότητα… για τη φάση των 16 στο Euro, 

Ελβετία – Ιταλία 2-0

Γερμανία – Δανία.0-0 στο 40΄

Νωρίτερα διακόπηκε ο αγώνα λόγω χαλαζόπτωσης 

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ .Κατά τη διάρκεια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών, Γυναικών στο Βόλο, ο 24χρονος πρωταθλητής «πέταξε» στα 5 μέτρα και 93 εκατοστά, βελτιώνοντας την κορυφαία επίδοση (5.92) που πέτυχε πριν από εννέα ημέρες.

Και ο καιρός….

Γενικά αίθριος για αύριο στην Αττική με ισχυρούς ανέμους. Θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα