back to top
22.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

22.1 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Ανανέωσε ο Μασούρας με τον Ολυμπιακό

Διαβάστε επίσης

Ο Γιώργος Μασούρας συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και παραμένει στον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος διεθνής winger συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό και συνεχίζει στην ομάδα της καρδιάς του. Με εκείνη που μετρά 262 παρουσίες, 56 γκολ και 32 ασίστ. Την ίδια με την οποία κατέκτησε το βράδυ της 29ης Μαΐου το Europa Conference League.

Είχε προτάσεις από το εξωτερικό ο Έλληνας άσος. Εσχάτως είχε προτάσεις και από το… εσωτερικό. Με τις δεύτερες δεν ασχολήθηκε ποτέ.

Με τις πρώτες τα ρεπορτάζ –κυρίως από Γερμανία και Τουρκία- εμφάνιζαν ομάδες που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί μακριά από την Ελλάδα. Τελικά, επέλεξε να μείνει στο σπίτι του. Όπως έκανε πριν από λίγες εβδομάδες και ο Κωνσταντής Τζολάκης.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να εκπροσωπώ αυτόν τον τεράστιο σύλλογο, πλέον και Κυπελλούχο Ευρώπης. Είναι μία ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη να δουλεύουμε καθημερινά και σκληρά για να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στην ένδοξη ιστορία του Ολυμπιακού.

Θα δώσουμε όπως και πέρυσι τα πάντα για να διακριθούμε σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό προϋποθέτει πολύ σκληρή δουλειά.

Γνωρίζουμε ότι η ευθύνη είναι ακόμη μεγαλύτερη μετά και την κατάκτηση αλλά νομίζω ότι έχουμε πλέον την εμπειρία για να κατακτήσουμε τίτλους», δήλωσε στο κανάλι των Πειραιωτών.

Ανδρέας Χανιάς

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +

Συμβαίνει στην Αθήνα