back to top
27.3 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

27.3 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόντρα στη Βουλή στη σκιά του πορίσματος του Α.Π. για τις υποκλοπές

Διαβάστε επίσης

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή στη σκιά του πορίσματος του Αρείου Πάγου για την υπόθεση των υποκλοπών με τον Άδωνι Γεωργιάδη να αναφέρει πως όποιος αμφισβητεί το πόρισμα, θέτει σε αμφισβήτηση το πολίτευμα της χώρας. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας εξαπέλυσε επίθεση στην αντιπολίτευση οτι από σήμερα είναι υποχρεωμένη να μην ξαναμιλήσει για σκάνδαλο υποκλοπών, εμπλέκοντας την κυβέρνηση.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του Νάσου Ηλιόπουλου από τη Νέα Αριστερά που χαρακτήρισε τη χώρα «με τη βούλα Μπανανία» και «παιδική χαρά του οργανωμένου εγκλήματος». Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι συντόνισε ένα κοινό κέντρο παρακολουθήσεων.

«Δεν μπορείτε να λέτε ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έκανε το χατίρι στην κυβέρνηση για να συγκαλύψει την υπόθεση. Θα τρελαθούμε εδώ», απάντησε ο Α. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε ότι όλοι οι πολιτικοί αντίπαλοι της ΝΔ θα έπρεπε να πουν συγνώμη στον Γρηγόρη Δημητριάδη που συκοφαντήθηκε.

«Εφόσον τα έκανε σωστά θα πρέπει ο κ. Μητσοτάκης να του ζητήσει συγνώμη και να τον επαναφέρει και εάν ήταν νόμιμες οι παρακολουθήσεις της ΕΥΠ να ξαναπροσλάβει και τον κ. Κοντολέοντα», παρενέβη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Μάντζος.

Νewsroom Aθήνα 9.84

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα