back to top
26.2 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

26.2 C
Athens
Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

Ανδρουλάκης: Η υπόθεση των υποκλοπών είναι διπλό σκάνδαλο: Παρακολούθησης και συγκάλυψης

Διαβάστε επίσης

«Eντολέα σκοτεινού παρακρατικού μηχανισμού», χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νίκος Ανδρουλάκης από τη Βουλή εξαπολύοντας σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση στον απόηχο του πορίσματος του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για διπλό σκάνδαλο, καθώς εκτός από την παρακολούθηση κάποιοι έβγαλαν και πάρα πολλά χρήματα, ενώ άφησε αιχμές και για την δικαιοσύνη. Όπως είπε ο κ Ανδρουλάκης οι προσπάθειες της κυβέρνησης να κρυφτούν οι ευθύνες της έχουν επιμολύνει τις συντεταγμένες εξουσίες της χωράς, πρώτα την ΕΥΠ, και τη Δικαιοσύνη και πρόσθεσε ότι η κάθε εποχή έχει τους δικούς της Παπαγγελόπουλους. Και οι κρίνοντες κρίνονται.

«Οι πολλές αυτές συμπτώσεις είναι όχι μόνο για την κυβέρνηση αλλά και για την δικαιοσύνη. Στήθηκε μία μηχανή εξυπηρέτησης οικονομικών συμφερόντων. Δεν είναι μόνο ότι μας άκουγαν, κέρδισαν εκατομμύρια ευρώ Είναι ένα τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο με τζίρο εκατομμυρίων», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης και πρόσθεσε ότι ο δικός του νομικός αγώνας, θα συνεχιστεί μέχρι τέλους με συναδέλφους και συντρόφους που έχουν κοινές ευαισθησίες.

«Ενίοτε οι δικογραφίες που αρχειοθετουνται ανασύρονται απο εντίμους νομικούς. Θα συνεχιστεί μέχρι τέλους ο καρτερικος, μοναχικός αγώνας».

Κατερίνα Παπαβασιλείου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ +
spot_img
spot_img

Συμβαίνει στην Αθήνα